Rekordot döntött a Netflix új filmje

A Red Notice (Különösen veszélyes bűnözők) már a bemutatása napján a Netflix legnézettebb filmje lett.

Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson akcióvígjátékát november 12-én mutatták be a Netflixen, és máris megdöntötte a streamingszolgáltató eddigi nézettségi rekordját. Mindhárom A-listás sztár Instagramon örvendezett a jó hírnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

 

WOW a #RedNotice a @Netflix legerősebben nyitó filmje. Gratulálok az egész csapatnak! Alig várom a Red Notice Taylor-féle verzióját

– írta Reynolds, viccesen utalva Taylor Swift Red (Taylor's Version) című albumára, ami szintén aznap jelent meg.

 

A Szikla sem volt rest köszönetet mondani, ő a hivatalos nézettségi adatokat is közölte: az egész világon, ahol elérhető a Netflix, azaz 190 országban, az előfizetők 92 százaléka már a bemutató napján kíváncsi volt a filmre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

 

Ez csodálatos!!!! Mit mondjak, ti ​​vagytok a legjobbak, és ezért is készítjük ezeket a filmeket. Annyira hálás és izgatott vagyok!!! Gratulálok a Netflixnek és az egész @rednotice.movie csapatnak.

– köszönte meg az óriási érdeklődést Gal Gadot is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés

 

De nem ez az egyetlen rekord, amit a Red Notice felállított: 200 millió dolláros költségvetésével a Netflix legdrágább filmje, ebből fejenként 20 milliót fizettek a három főszereplőnek, Rawson Marshall Thurber (Kidobós, Családi üzelmek, Felhőkarcoló) pedig tízmilliót tehetett zsebre a forgatókönyv megírásáért és a rendezésért. A Red Notice-ban Ryan Reynolds egy Nolan Booth nevű műkincstolvajt, Gal Gadot pedig a legnagyobb alvilági riválisát, egy Sarah Black nevű szélhámosnőt alakít.  Kettejük macska-egér játékát használja ki az FBI hegynyi különleges ügynöke, John Hartley (Johnson), hogy a foglyul ejtett Both segítségével elcsíphesse a nőt, ami meglehetősen kacifántos vállalkozásnak bizonyul.

(Forrás: NME)