Rekordot döntött az HBO Max új filmje

Az Örömapa új feldolgozása mindenhol a toplista élére ugrott.

Andy Garcia és Gloria Estefan romantikus vígjátéka, az Örömapa június 16-án debütált, és négy nap alatt minden idők legnézettebb, eredeti HBO Max-filmpremierje lett.

Az Örömapa világszerte mindenhol a toplista élére ugrott, beleértve Mexikót is, ahol a legtöbben voltak rá kíváncsiak az USA után, ami azért fontos, mert a történet részben a latinó közönséget célozza.

Edward Streeter 1949-es regényének ez már a harmadik adaptációja – az első verzió 1950-ben készült, a nagy sikerű Steve Martin-féle változat pedig 1991-ben –, de az alaphelyzet ugyanaz.

Az Andy Garcia és Gloria Estefan által alakított házaspár a válást fontolgatja, és azt, hogy közlik a döntésüket legidősebb lányukkal is. Sofia azonban, aki látogatóba érkezik Miamiba, bejelenti, hogy új barátja van, és Adannal közös életüket Mexikóban tervezik. A szülők úgy döntenek, hogy az esküvőig megpróbálják titokban tartani a válásukat.

Az HBO Max 2021 júniusában lépett be a latin-amerikai piacra, és ahhoz, hogy meg tudják vetni ott a lábukat, épp ilyen produkciókra van szükségük. Segített az is, hogy Gary Alazraki Mexikóban népszerű rendezőnek számít.

Az Örömapáról a Samba TV nevű szolgáltató hivatalosan még nem közölt nézettségi adatokat, de azt lehet tudni, hogy az eddigi premierrekordot a mozis (nem kizárólag a streamingszolgáltató számára készült film) kategóriában az új Batman tartotta, amelyet az első héten 4,1 millió háztartásban láttak, csak az USA-ban.

Via: Deadline