Reszkessetek, itt az új Reszkessetek, betörők! előzetese

Azt tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül. Vajon egyszer Max nélkül nem lehet karácsony?

Korábban már mi is írtunk a Reszkessetek, betörők! remake/reboot készüléséről, de nem akartuk elhinni, mostantól azonban nincs mese, íme a bizonyíték, hogy a film elkészült:

 

Az előzetesben feltűnt Kevin suttyó bátyja Buzz is mint rendőr, így ha mindenképp fel akar valaki háborodni, megnyugodhat, hogy ez inkább valami spinoff-féle, nem a klasszikusokat akarja folytatni (azoknak a sokadik részeit meg úgyis elfelejtette már mindenki). A film mentségére legyen szólva, elég jó kis csapatot hoztak össze hozzá: Mikey Day és Streeter Seidell forgatókönyvírók a Saturday Night Live illetve a CollegeHumor poéngyárosai, Dan Mazer bár rendezőként riasztó (Nagyfater elszabadul), íróként Sacha Baron Cohen állandó alkotótársa (Az Ali G-től kezdve a Boraton át a This is America forgatókönyvét is ő írta). De a szereplők egy része is az SNL-ből jött, Ellie Kempert pedig nem lehet nem szeretni. A főszereplő kissrác, Archie Yates pedig a Jojó Nyusziban alakította a címszereplő haverját.

De akár jó lesz a film, akár nem, vagy minimum nézhető, már előre sajnáljuk szegény dagi kissrácot, aki nyilván jó mókának élte meg a forgatást, az interneten tenyésző habzó szájú gyűlölködők azonban már többször bebizonyították, hogy bárkit képesek kicsinálni, aki akár egy picit is "tönkretette a gyerekkorukat".

A Home Sweet Home Alone november 12-én debütál a Disney+-on.