Röhögd magad halálra a Snyder’s Cut legrövidebb verzióján!

Vicces kedvű filmrajongók 20 dollárból leforgatták a nemrégiben debütált monumentális alkotás mindössze 3 és félperces verzióját, ha esetleg nem lenne négy teljes óránk az eredetire. Kihagyhatatlan!

A közelmúlt egyik nagy szenzációjának számított, hogy március 18-án az HBO-n végre kijött a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című szuperhősfilm, ami a 2017-es Az Igazság Ligája rendezői változata. A monstre műalkotással mi is sokat foglalkoztunk, a moziról szóló hírek és a kritika mellé itt például összegyűjtöttünk nyolc olyan filmet, ami még a Snyder’s Cutnál is hosszabb.

Ahogy azt a Player kiszúrta, a

We Remade Zack Snyder’s Justice League For Only $20 című, The Budget Cut alcímű paródiavideó

a Cracked nevű amerikai humorsite YouTube-csatornájára került ki a napokban, és már a leírása nagyon vicces.


„Nem mindenkinek van négy órája arra, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligájának szentelje magát,

szóval nekifogtunk, és elkészítettük a saját Snyder’s Cutunkat. Nálunk is itt van Superman, Batman, Wonder Woman, Cyborg, Flash, Steppenwolf, Alred, Lois Lane, Iris West, Darkseid, a Marsbéli Vadász, Martha, Joker, még egy Joker, az a hülyegyerek a bankból – és mindez csak 20 dollárunkba került. És ami még jobb, nektek semmibe se kerül. Bocsi, HBO Max” – olvashatjuk az alkotók üzenetét.

A kisfilmben pedig az ígérethez híven valóban feltűnik minden fontos karakter: a költséghatékonyság jegyében Cyborg például alufóliából gyártott jelmezben, Wonder Woman pedig egy kukafedélből átalakított pajzzsal. De megfizethetetlen a parókás Aquaman és a végén a fröccsöntött műanyag halkosztüm is, amin még ott fityeg az árcédula. A videó végére biggyesztett bakiparádéban pedig láthatjuk, hogy forgatás közben a készítők is pompásan szórakoztak.


(via player.hu, Cracked)