Ryan Reynolds extrán jófej volt, több mint 400 köszönő videót vett fel a stábnak

A Red Notice a koronavírus miatt szigorú óvintézkedéssekkel forgott, Reynolds hálából minden stábtagnak adott ajándékba egy üveg gint.

Ryan Reynolds nemrég a hivatalos Instagram-oldalán számolt be a nem kevesebb, mint 36,6 millió rajongójának arról, hogy október 30-án véget ért legújabb filmje, a nagyszabású műkincsrablásról szóló Red Notice, amelyben olyan sztárok szerepelnek még rajta kívül, mint Gal Gadot és Dwayne Johnson. A sztár szerint a Netflixnek készülő, grandiózus produkció nem volt egyszerű menet, mivel a majdnem egy teljes évig tartó munkálatok pont a világméretű koronavírus-járvány idejére estek. Így aztán számos stábfotón maszkkal az arcukon látszik mindenki, a rendezőtől kezdve a főszereplőkön át a világosítókig. Nekik mondott most köszönetet a 44 éves kanadai sztár:

Az utóbbi időben nem sok mozifilm volt. Hiányoznak. Tegnap volt az utolsó napom a #RedNotice forgatásán. 10 hónappal ezelőtt vágtunk bele ebbe a filmbe. Márciusban leálltunk, és fogalmunk sem volt, mi lesz, ha majd visszamegyünk. De egy csapat pengeagyú egészségügyi dolgozó és biztonsági alkalmazott segítségével a Netflix megtalálta a módját annak, hogy visszatereljen minket a munkába. Emelem kalapom a stábnak! Nem tudom eléggé kihangsúlyozni a keménységüket. Több mint 300 lélek élt egy-egy elkülönített buborékban, hogy mindez valósággá válhasson. Ők minden nap a legkeményebb körülmények között mentek dolgozni. Ez az áldozat nemcsak az övék, hanem családtagjaiké, a barátaiké és szeretteiké is, akik hónapok óta nem látták őket. Nem minden szuperhős hord köpenyt. Néhányuk maszkot visel. És arcpajzsot. És naponta dug vattacsomókat az orrába.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

Egyvalamit azonban kihagyott Reynolds az Instagram-posztjából: nevezetesen azt, hogy sajtóértesülések szerint közel 400 mókás videót rögzített csak azért, hogy ezekkel szórakoztassa a Red Notice atlantai stábjának otthon maradt családtagjait és barátait. A sztár a The Hollywood Reporternek részletesen is beszámolt ezekről a kedélyjavító videókról: 

Videókat készítettem a kutyáiknak. Nagyon alacsony volt a morál, mert mindenki el volt zárva mindentől, [a stábtagok] nem mehettek sehova, csak dolgozni, vagy a szállodába. Pedig néhányuknak a családja és az otthona kevesebb, mint egy mérföldnyi távolságra volt. Az ember el sem tudja képzelni ezt a sóvárgást. Kimerítő munka volt, de megérte minden másodperce. Hihetetlen csapat ez, nagyon kemény, amit véghez vittek.

Miután a forgatás befejeződött, és mindenki szabadon távozhatott az otthonába, Ryan Reynolds minden egyes stábtagot megajándékozott egy személyre szóló üdvözlettel és egy üveg Aviation Ginnel. Utóbbival persze könnyen gavalléroskodott, hiszen ennek az italmárkának két éve ő a tulajdonosa. (via The Hollywood Reporter)