Saját sorozatot kapott a WandaVízió gonosz boszorkánya - ELŐZETES

Szeptemberben érkezik a Disney+ platformra az Agatha All Along, amiben Kathryn Hahn ismét visszatér Agatha Harkness szerepében.

Azt már 2021 őszén is pletykálták, hogy spin-off sorozat készül a WandaVízióhoz, amiben Kathryn Hahn ismét a magát pletykás szomszédasszonynak álcázó gonosz boszorkányt, Agatha Harknesst alakítja majd, de akkor a Disney és a Marvel nem kommentálta a Variety értesüléseit. Mostanra kiderült: nem hazudtak a tűzhöz közel ülő források, tényleg készült egy Agatha Harkness-sorozat Agatha All Along címmel, és a Disney+ streaming csatornára szeptember 18-án fel is kerül majd az első két rész.

 

 

A Marvel Television új projektjében Kathryn Hahn ismét Agatha Harknesst alakítja, aki a varázsereje nélkül éldegél egy olyan alternatív valóságban(?), ahol gyilkossági nyomozó lett belőle. Ám egy nap egy ifjú „kolléganője” ráveszi, hogy vesse alá magát a Boszorkányok Útja nevű veszélyes próbatételnek, ami megváltoztathatja az egész addigi életét... Hahn mellett a sorozat szereplőgárdáját olyan nevek erősítik, mint Aubrey Plaza, Patti LuPone, Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili és Debra Jo Rupp.

2021-ben a WandaVízió sorozat óriási közönségkedvenc lett – mi itt a PORT.hun többek között ebben a cikkben áradoztunk a régi sitcomok előtt is tisztelgő, csavaros sztorijáról és a kiváló szereplőgárdájáról.

Fergeteges Truman show-koppintás lett a WandaVision

De ez egyáltalán nem baj, mert a vidám kertvárosi élet álcája mögött már most felsejlik a szörnyű, sötét titok, ami beindítja majd a széria akciódúsabb, későbbi eseményeit. Soha rosszabb Marvel-sorozatot – pilotkritika a WandaVízióról.

Tovább

Kathryn Hahn 2021-ben megnyerte az MTV zenecsatorna díját a „legjobb gonosztevő” kategóriában, de a hollywoodi kritikusok, az online film- és tévészövetség valamint az LMBTQ szórakoztatóipari újságírók rangos trófeáit is megkapta mellé – az Emmyt viszont nem, így számos rajongója úgy érezte, csőbe lettek húzva, mert „ellopták a kedvencüktől az Emmyt”. Talán majd ez az új sorozat nekik is elhozza a lelki békét.

(via The Hollywood Reporter)