Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds újra együtt egy sorozatban!

A Sokkal több mint testőr után most a Futha Mucka című animációs sorozatban fognak bolondozni.

Hogy repül az idő! Már három év eltelt el azóta, hogy Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds együtt komédiáztak a Sokkal több mint testőr című akcióvígjátékban, és most ismét összeállnak egy hasonló ökörködés kedvéért – csakhogy ez most egy szókimondó animációs sorozat lesz a Quibin, Futha Mucka címmel, ami természetesen Samuel L. Jackson kedvenc trágár szavajárására, a motherf*ckerre utal.

Forrás: Port.hu

 

A szériának szegről-végről még lesz is köze a Sokkal több mint testőrhöz, ami annak idején nem is annyira titkoltan utalgatott Kevin Costner és Whitney Houston Több mint testőrére (ahol az énekesnőbe beleszeret a testőre), ráadásul tele volt olyan poénokkal, amiben a két főszereplő, a hágai bíróságon egy diktátor ellen vallani készülő bérgyilkos (Jackson) és az őrzésével megbízott testőr (Reynolds) folyton azzal ugratták a másikat, hogy a másik homoszexuális. A Futha Mucka afféle Több mint testőr fan fictionként tudatosan fog rájátszani erre a homoerotikus évődésre. A főszereplők saját magukat alakítják: Ryan Reynolds szerelmes Samuel L. Jacksonba, amit nem vállalhat fel, és a dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy amikor Reynolds balesetet szenved, Jackson lesz mellette a nap 24 órájában a beteggondozó. A készülő 10 perces Quibi-sorozatepizódok alighanem annak a gerillamarketingnek a részei, amelyek a koronavírus miatt 2021-re elhalasztott Sokkal több mint testőr 2-t, a The Hitman’s Wife’s Bodyguard című filmet reklámozzák (az első rész eredeti címe The Hitman’s Bodyguard volt).

És hogy mi az a Quibi? Egy kifejezetten a fiataloknak szánt, mobileszközökön megnézhető videótár. Itt látható többek között Anna Kendrick szexbabás sorozata, de a Marvel-filmeket rendező Russo testvérek és Steven Spielberg is készítenek majd saját produkciót erre az új, online platformra. (via Slashfilm.com)