Sosem találod ki, milyen sok „f*ck”-ot kurjantottak el Adam Sandler kultikus Netflix-filmjében!

Összeszámolták: 506 káromkodás van a Csiszolatlan gyémántban. De ez még messze van a rekordtól!

Elég nagyot ment tavaly a Netflix saját gyártású, Csiszolatlan gyémánt című gengszterfilmje, amelyben Adam Sandler kivételesen nem susogós mackófelsős, tróger családapát alakított (mint amúgy a fél életművében), hanem egy nagydumás New York-i ékszerészt, aki akár az életét is kockára tette, ha azzal minden korábbinál több pénzt kaszálhatott. Josh Safdie és Benny Safdie filmje már csak az alvilági témája és nehézfiúkkal teli közege miatt sem egy vidám, családbarát alkotás – mi sem jelzi ezt jobban, mint az, hogy amikor összeszámolták, hányszor harsan fel benne a „f*ck” szó (a „f*cking”-ot is ideértve), 506 lett a végeredmény! Videóösszeállítás is készült erről, íme:

Ez a tekintélyes szám azonban nem volt elég ahhoz, hogy a Csiszolatlan gyémánt káromkodási rekordot állítson fel a filmtörténetben. A szórakoztatóipar legtrágárabb alkotásainak toplistája ugyanis úgy néz ki jelen állás szerint, hogy Adam Sandleréknek még csak a dobogóra sem sikerült felkapaszkodni:

  1. Swearnet: The Movie (kanadai vígjáték, 2014): 935 „f*ck”
  2. Fuck (dokumentumfilm, 2005): 857 „f*ck”
  3. A Wall Street farkasa (Martin Scorsese kultfilmje, 2013): 569 „f*ck”
  4. Csiszolatlan gyémánt (Adam Sandler krimije, 2019): 506 „f*ck”

(via IndieWire)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu