Steven Soderbergh ismét egy rablásról forgatott

Az 50-es évek Detroitjában játszódik a rendező legújabb heist filmje.

Steven Soderbergh a Magic Mike után visszavonult, de szerencsére nem bírt magával, és visszavonult a visszavonulásból, és többek között megrendezte az igen élvezetes Lucky Logant. Soderberghnek nagyon jól állnak a heist filmek, és érzi is a stílust, így örömteli, hogy ismét ebben a zsánerben alkot.

Szokás szerint roppant erős a színészgárdája a No Sudden Move című filmnek: Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Amy Seimetz és az Adam Sandler-féle Csiszolatlan gyémántban felfedezett Julia Fox.

A történet 1955 Detroitjában játszódik, egy pitiáner bűnbandát felbérelnek, hogy lopjanak el egy modern autóipari technológiát, csakhogy az akció balul sül el, és még csak azt sem tudják, ki és miért bízta meg őket.

Az előzetest látva minden okunk megvan, hogy várjuk a filmet, és nem is kell sokáig: miután június 18-án debütál a Tribeca Film Festivalon, július 1-jén már elérhető lesz az HBO Maxon – ami ugyan nálunk még nincsen, de az HBO GO hozzánk is elhozta a Max legnagyobb durranásait, így nem lesz meglepő, ha a jövő hónapban a No Sudden Move is felbukkan a kínálatukban.

(Forrás: Uproxx)