Szívbe markoló trailer érkezett Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatához

A brit uralkodóház „kegyvesztett” hercegi párjának kálváriáját a Netflix is feldolgozta.

Nemsokára felkerül a Netflix kínálatába a Harry & Meghan, ami (ahogy az a címéből is sejthető) egy bensőséges dokusorozat a brit királyi család fekete bárányáról, a „kegyvesztett” Harry hercegről, és az amerikai színésznőből lett sussexi hercegnéről, Meghan Markle-ről. Az előzetes már kijött, bár ebben egyelőre zömében csak kedvesen romantikus fotók vannak a párról.

 

 

A dokusorozat részletesen feltárja majd, mi is történt valójában a palotában, ami végül arra késztette Harryt és Meghant, hogy mindent hátrahagyjanak saját maguk, és a fiuk, Archie normális élete és biztonságos jövője érdekében.

Mint ismeretes, a brit királyi családtól függetlenedni vágyó Harry és Meghan 2019-ben költözött át Kanadába, ám miután a helyiek felháborodtak, amiért a védelmi költségeiket a kanadai államnak kell állnia, 2020 nyarán a pár inkább Los Angelesben vásárolt villát. A hercegi pár már az Egyesült Államok-béli tartózkodása alatt, tavaly márciusban adott Oprah Winfrey-nek egy exkluzív interjút (ebben a cikkünkben írtunk róla részletesen itt a PORT.hun). Ebben Meghan Markle és Harry többek között arról beszéltek, hogy a Buckingham-palotában nem az volt a legfontosabb téma, milyen nemű lesz a babájuk, hanem az, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőrszíne, és mit fognak ehhez szólni a britek (a színésznő édesanyja ugyanis afroamerikai).

hamarosan...

 

Forrás: Netflix

 

(via Variety)