Szuper trailer jött ki Adam Sandler új Netflix-filmjéhez

A vígjátékkirály ezúttal lesajnált kosáredzőként csillogtatja meg drámai oldalát a júniusban érkező Hustle-ben.

Június 8-án debütál a Netflixen Adam Sandler legújabb filmje, a Hustle, amelyben a prosztó komédiák királya ezúttal egy sokkal komolyabb szerepben lesz látható. Ő alakítja ugyanis a történet Stanley nevű főszereplőjét, a lesajnált kosárlabdaedzőt, akinek jelenleg az a hálátlan feladat jutott, hogy utazgasson a nagyvilágban, és keressen az Egyesült Államokba átcsábítható, fiatal NBA-aspiránsokat (a szakzsargon ezeket az embereket scoutoknak, azaz játékosfigyelőknek hívja). Stanley talál is Spanyolországban egy őstehetséget, akit megpróbál beprotezsálni a Sixersnek becézett Philadelphia 76ers csapatába, hátha ezzel ő is visszatérhet végre annyi év mellőzöttség után az NBA élvonalába.

A filmben Adam Sandleren kívül Queen Latifah, Ben Foster és Robert Duvall is főszerepet kapott, a pályán pattogtató NBA-játékosokat pedig olyan valódi kosaras világsztárok alakítják, mint Anthony Edwards, Tobias Harris, Seth Curry, Matisse Thybulle és Tyrese Maxey.

A történet egyébként eredetileg arról szólt volna, hogy Adam Sandler karaktere Kínában talál egy csiszolatlan gyémántot, akit bejuttat az NBA-be. Csakhogy mivel (ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hun) Kínában nem elérhető a Netflix, így Sandlerék stábja kénytelen volt a streaming szolgáltató kérésének megfelelően áttenni a sztori kezdetét egy másik országba. (via Uproxx)