Top Gun: Maverickkel, A besúgóval és egyéb gyöngyszemekkel jön februárban az új streamszolgáltató

A SkyShowtime nevű új európai streamingszolgáltató február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

Február 14-én a SkyShowtime bevezeti prémium kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország, Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a több piacra kiterjedő bevezetéssel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Forrás: SkyShowtime

 

Ezekben az új országokban az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához – mindezt egy helyen. A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd. A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

Már az indulástól kezdve az alábbi filmeket érhetik el a nézők: Rohammentő, Downton Abbey: Egy új korszak, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World: Világuralom, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, A rosszfiúk, The Hanging Sun, Az Északi és a Top Gun: Maverick.

Ezen felül az előfizetők változatos sorozatkínálatot is elérhetnek, olyan címekkel, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, Amerikai dzsigoló, Funny Woman, Halo, Esküdt ellenségek 21. évada, Let The Right One In, Mayor of Kingstown 1-2. évad, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vámpír Akadémia és a Yellowstone.

Forrás: UIP-Duna Film

 

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező új filmek és sorozatok közül a legjobban vártak között nézhetők majd: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minyonok: Gru színre lép, Rabbit Hole és a Mosolyogj.

A közép- és kelet-európai előfizetők is megnézhetik a SkyShowtime Originals két első, 2023-ban induló sorozatát: a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka című alkotásokat.

A besúgó című magyar sorozat is ebben a szolgáltatásban lesz elérhető.

Emellett márciustól hét jól ismert helyi sorozat is látható lesz az előfizetők számára, többek között: Czech It Out (Csehország), ​ Hackerville (Románia), One True Singer (Románia), ​ Ruxx (Románia), ​ Tuff Money (Románia), The Sleepers (Csehország) és a Siker (Horvátország). Ezeknek a népszerű műsoroknak a SkyShowtime lesz az új, exkluzív otthona.

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n és.

A SkyShowtime előfizetése Magyarországon havi 1999 Ft lesz.