Tovább bővülhet a Harry Potter univerzuma

Úgy tűnik, nem akar azért mégsem mindent elkaszálni az összeolvadt Warner Bros. Discovery International új vezetése.

A cég elnöke, Gerhard Zeiler egy jelenleg is zajló londoni tévés konferencián utalt arra, hogy a Warner a jövőben a tervek szerint sokkal inkább a franchise-ok további fejlesztését tűzi ki célul, és a stúdió zászlóshajóit jelentő tartalmakat fogják építeni.

Ami a konkrét címeket illeti, Zeiler a Harry Potter, a Trónok harca és a DC univerzumát említette. Sajnos a cégvezető más részletekre nem tért ki, 2021 januárjában viszont elterjedt (mi is írtunk róla), hogy elkezdődtek egy élőszereplős Harry Potter-sorozat munkálatai.

Harry Potter és a titkok kamrája. Forrás: InterCom


Habár annak idején mindezt nem erősítette meg a Warner Bros. akkori vezetése, az információt szivárogtató bennfentesek olyan részleteket is tudni véltek, hogy az akkor még WarnerMedia névre hallgató cég égisze alatt futó projekt gazdái már konkrét forgatókönyvírókat is megkerestek.

„A stúdiónak és a streaming platformnak nincs fejlesztés alatt álló Harry Potter-tévésorozata”

– pattintották le akkor az érdeklődőket a fejesek, ám a gyanúsan precíz válasz természetesen arra nem terjedt ki, hogy a jövőben se lenne, szóval nem kizárt, hogy a rajongók elkezdhetnek drukkolni.


(via Independent)