Új rekord, 20 milliószor tekerték vissza a netflixes sorozat egyik jelenetét

A Vágyak / Valóságot berendelték a második évadra, de nem ez a hír tartja izgalomban a sorozat nézőit, hanem egy bizonyos jelenet a 3. epizódból.

Alig három hónapja, június 25-én mutatta be a Netflix a merész témákat boncolgató Vágyak / Valóságot, de máris berendelték a széria második évadát. A streamingóriás saját mérései szerint az első 4 hétben összesen 67 millióan néztek bele a sorozatba legalább két percre.

Stacy Rukeyser szériája egy Connecticutban élő házas édesanya (Sarah Shahi) életét követi, aki elkezd fantáziálni egy rosszfiú exéről a naplójában. A férje (Mike Vogel) megtalálja ezeket a feljegyzéseket, az ex (Adam Demos) pedig személyesen is feltűnik. A történet B. B. Easton magyarul is megjelent regényén alapul (44 fejezet 4 férfiról - Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései).

A sorozat többek közt a merész szexjelenetivel és a teljes alakos meztelenkedésekkel keltett feltűnést, legalábbis a nézők ezekre a jelenetekre izgultak rá a közösségi médiában. A legtöbben azt a pillanatot emelik ki, amikor az Adam Demos által alakított Brad zuhanyzás után szembefordul a nézőkkel, és a kamera hosszasan elidőzik a péniszén. A TikTokon arra biztatják egymást a rajongók, hogy nézzék meg (vagy újra) a jelenetet, és osszák meg a reakcióikat a közösséggel. Sokan pedig azt találgatják, hogy a színész szerszáma vajon igazi-e vagy csak műpénisz.

A Netflix közlése szerint eddig mintegy 20 millió alkalommal tekerték vissza ezt a jelenetet a nézők. Aki saját szemével is megcsodálná ezt a pillanatot, annak a 3. epizód 19. perc 50. másodpercéhez kell tekernie.

Via: Independent