Ütősebb főgonosza lesz Az Igazság Ligájának

Zack Snyder megmutatja, hogy turbózta fel Steppenwolfot a rendezői változat kedvéért.

Zack Snyder rendezői kvalitásairól megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy a rajongók felcsigázásához különleges érzéke van. Az Igazság Ligája újravágott verziójának premierjéig már csak egy hónap van hátra, de még mindig hetente érkeznek a friss hírek a projekt részleteiről. Legutóbb azt árulta el a rendező, hogy a 4 órásra felduzzasztott filmet a pletykákkal ellentétben nem négyrészes minisorozatként, hanem filmként mutatja majd be az HBO Max, és az is kiderült, hogy Jared Leto Jokere is feltűnik majd a sztoriban egy-két jelenet erejéig.

Az új előzetes Valentin-nap érkezik majd, de Snyder addig is bemutatott egy új videót, amit a vágószobában rögzített. A pár másodperces képsoron a főgonosz Steppenwolfot látjuk akció közben, ahogy az amazóniai harcosokat aprítja. Arról már mi is beszámoltunk, hogy Synder verziójába visszakerül a 2017-es filmből kivágott másik főgonosz, Darkseid, de a rendezőt az is nagyon bántotta, hogy a projektet tőle átvevő Joss Whedon, illetve a VFX-ért felelő szakemberek pont olyan silány munkát végeztek Steppenwolf figurájának kidolgozásával, mint Henry Cavill hírhedt bajszának eltüntetésével. Az új képsorok alapján a „világok pusztítója” tényleg félelmetesebbnek tűnik.

A hétvégén Snyder azt is megerősítette, hogy az eredeti elképzeléseinek megfelelően Cyborg karaktere nagyobb szerepet fog kapni, mint a mozis verzióban. Az ő jeleneteit (szemben a Jokerével) nem kellett utólag felvenni, már 2017-ben leforgatták, de Whedon végül kivágta a nagy részét.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája címen futó rendezői változat az amerikai premierrel egy időben, március 18-án érkezik az HBO GO-ra.

via: Movieweb