Végre ismét főszerepben láthatjuk Mike Myerst

Ráadásul nem is egy, hanem rögtön hét szerepet játszik el a Netflix The Pentaverate című sorozatában, a Másnaposok-filmekből ismert Ken Jeong oldalán.

Myersen és Jeongon kívül a szériában benne lesz

Keegan-Michael Key (The Prom – A végzős bál), Debi Mazar (Nők, Törtetők), Richard McCabe (Sztárom a párom), Jennifer Saunders (Pusszantlak, drágám!) és Lydia West (Évek alatt, Ez bűn) is.

A forgatás állítólag már el is kezdődött: az első körben hat epizóddal készülnek. A sztori pedig egy titkos társaságról fog szólni, amelynek tagjai megpróbálják befolyásolni a világ nagy eseményeit, és üzelmeikbe valahogy egy szerencsétlen kanadai újságíró is belekeveredik – olyannyira, hogy végül rá vár majd a világ megmentése.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images


A Pentaverate nevű titkos társaságra egyébként már Myers 1993-as filmjében, az Elbaltázott nászéjszakában hivatkoztak: abban említette a főhős apja, hogy van egy titkos társaság, amelynek tagjai irányítják az egész világot. A színész egyébként abban a filmben is több szerepet játszott: a főszerepen kívül a főhős említett apját is. Azt nem tudni, most milyen szerepekben láthatjuk.

Sok évi távollét után egyébként Mike Myers mostanában nagyon pörög. A Bohém rapszódia című 2018-as életrajzi filmben alakított mellékszerepe után 2020 decemberében részt vett egy Josh Gad által a Zoomon szervezett Wayne világa-találkozón, majd idén februárban egy Super Bowl-os reklámban szerepelt Dana Carvey oldalán: szintén a Wayne világa karaktereinek bőrébe bújva népszerűsítették az Uber ételrendelő szolgáltatását.


(via NME)