Vicces lesz Leonardo DiCaprio és a Netflix új filmje

A Ne nézz fel! az Armageddon vígjátékverziója lesz, olyan sztárokkal DiCaprio oldalán, mint Jennifer Lawrence, Meryl Streep és Jonah Hill. Van már látványos előzetes is!

Szuper lesz idén a karácsonyunk: december 24-én debütál a Netflixen (valamint néhány kiválasztott filmszínházban is) Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence új „katasztrófavígjátéka”, a Don't Look Up!, amit idehaza Ne nézz fel! címmel kell majd keresnünk a népszerű streaming platform kínálatában. A két sztár alakítja a a friss diplomás csillagászt, Kate Dibiaskyt és az ideggyenge professzorát, Dr. Randall Mindyt, akik ugyan kis halak a szakmájukban, mégis kénytelenek egy hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a Földet. Az új előzetes alapján ez a film tényleg olyan lesz, mint az Armageddon vígjátékverziója! Aki nem hiszi, nézze meg maga a teaser trailert:

A Ne nézz fel!-ben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence mellett olyan szupersztárokat láthatunk majd, mint Gina Gershon, Ron Perlman, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Mark Rylance, Ariana Grande, Kid Cudi és Tyler Perry, valamint Meryl Streep, aki nem mást alakít a történetben, mint az Amerikai Egyesült Államok elnökét! A fekete komédia rendezője, aki egyúttal a forgatókönyvíró is, Adam McKay, aki számos akciófilmet, vígjátékot és akcióvígjátékot készített már a pályafutása során a Tesó tusától kezdve a Pancser Police-on át A Hangyáig. (via The Independent & Uproxx)