Zseniális a Squid Game sufnituning verziója

A Snyder’s Cut legrövidebb változata és a Halálos iramban 9. svédelt verziója mögött álló paródiavideós csapat megint nagyot alkotott.

A Squid Game, vagyis a Nyerd meg az életed című dél-koreai túlélősorozat elképesztő népszerűsége feltűnt a Cracked nevű YouTube-csatorna mögött álló alkotóknak is, ezért legújabb kisfilmjükben ez alapján forgattak fergeteges paródiát.

A szokás szerint We Remade … For $20 címet viselő opus (azaz Megcsináltuk 20 dollárból ezt és ezt, utalva a nullát közelítő költségvetésre) alcímének, a Red Light, Green Light Scene-nek megfelelően a Squid Game első, Piros lámpa, zöld lámpa című epizódjában látható halálos csapda képsorát forgatja ki.


Ebbe az egyetlen jelenetbe azonban sok mindent belesűrítenek: kap egy fricskát például a „keksznyalós” rész és a kötélhúzás is, sikerrel figurázzák ki az eredeti széria alkotóinak vonzalmát a komolyzenéhez és a jazzdallamokhoz, és nagyon vicces az is, ahogy a koreai gyerekjátékok halálos verziójára épülő sorozatot kiegészítik a nyugati világban népszerű társasjátékokkal (például a Twisterrel).

A kisfilm végén pedig feltűnnek a Squid Game cselekményének folyamán csak később megjelenő VIP-k is – és az ő karikírozásuk is zseniális: nagyon találó az állatmaszkok gazdaságos verziója, a játékok megtekintése közben zajló habzsi-dőzsi, de az is, ahogy leutánozzák az eredeti színészek rettenetes játékát.


(via Cracked)

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.