Gőzerővel készül a Loki tévésorozat, itt vannak az első forgatási fotók!

Tom Hiddleston fura kommandósok közt őgyeleg az esőben, de a fanok kiszúrták Lady Lokit is!

Elstartolt a Loki tévésorozat forgatása, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy pont egy év múlva, 2021 tavaszán tűzi majd műsorra a Disney+ csatorna. A főszereplője természetesen Tom Hiddleston lesz, aki ezúttal is a ravasz asgardi istenséget fogja alakítani. A történet szorosan össze fog fonódni a VandaVision sorozat eseményeivel, valamint a Doctor Strange 2-vel, amiben a mágusdoktor és Vanda, a Skarlát Boszorkány állítólag a párhuzamos dimenziók csápos szörnyetegei után kutat majd.

A rajongói konteók szerint viszont a Loki sorozat minden eddigi Marvel-produkciónál izgalmasabb lesz! Az asgardi kópé ugyanis a Tesseract szuperkocka meglovasítása után állítólag egy olyan párhuzamos idősíkba kerül át, ahol addig-addig manipulálta az eseményeket, hogy végül ő lesz a S.H.I.E.L.D., no meg persze az ottani szuperhőscsapat vezetője! Ezt alátámasztani látszik az alábbi képsorozat is a forgatásról, amin Loki mintha csak egy nyakkendős-bőrdzsekis, nagymenő nyomozóként vezetne egy csapatnyi állig felfegyverzett kommandóst...

A képeken a rajongók kiszúrták Lady Lokit is, akit Sophia Di Martino alakít. A fanok így szinte már biztosra veszik, hogy a sorozat a 2009-es The Mighty Avengers történetből építkezik: ebben Loki egy párhuzamos univerzumban egy szarvas sisakos, cselszövő istennő, aki átveszi a Skarlát Boszorkány helyét a Bosszúállókban, és saját szuperhősbrigádot szervez belőlük. A rajongók másik tippje szerint Sophia Di Martino inkább Enchantresst, azaz a Varázslónőt alakítja, de ez a karakter szintén ezer szállal kötődik a Marvel-képregényekben Lokihoz, szóval a sorozatban akár egybe is gyúrhatták a két képregényhőst. (via Geektyrant)