Hurrá, megvan a következő élőszereplős Star Wars-tévésorozat női főszereplője! Ő az!

Az Emerald City és a Six Underground sztárja, Adria Arjona is benne lesz a Cassian Andor-szériában.

Jó hírünk van mindenkinek, akinek bejött a Netflix őrült akciófilmje, a Six Underground - Hatan az alvilágból, a részben Magyarországon forgatott Emerald City, a Tűzgyűrű: Lázadás vagy a Határok mentén, hiszen a következő élőszereplős Star Wars-sorozat, a Cassian Andor spin off frissen bejelentett főhősnője, Adria Arjona az összes fenti szuperprodukcióban szerepelt. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a 28 éves Puerto Rico-i születésű színésznő kit fog alakítani ebben az új Csillagok háborúja-történetfolyamban.

Oscar Isaac, Adria Arjona és Pedro Pascal a Határok mentén c. Netflix sorozat 2019-es New York-i premiervetítésén (fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images for Netflix)

 

A Cassian Andor széria a Disney+ csatornán fog debütálni, és lényegében a 2016-os Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet előzménysorozata lesz. Visszatér benne Diego Luna, mint a címbéli felkelő tiszt, Cassian Andor, de ismét láthatjuk majd Genevieve O’Reilly-t Mon Mothma szerepében, Alan Tudyk pedig újra színes kezeslábasba bújhat az átprogramozott birodalmi droid, K-2SO újbóli eljátszásához. A további húzónevek közt ott van még Stellan Skarsgard is, és azt pletykálják, hogy a jó öreg Jimmy Smits is visszatér majd Bail Organa szerepében, aki a Zsivány Egyes mellett A klónok támadásában és A Sith-ek bosszújában is Leia híres nevelőapját alakította. Az új sorozat showrunnere a Zsivány Egyes egyik forgatókönyvírója, Tony Gilroy lesz, aki írni is rendezni is fog pár epizódot. A másik forgatókönyvíró Tony Gilroy öccse, az Éjjeli féreg rendezője, Dan Gilroy lesz. (via Geektyrant)