Itt a 25 legjobb karácsonyi film a Netflix kínálatából

Ha már te is unod, hogy karácsonykor mindig a Reszkessetek, betörők!-et és a Télaput ismétli a tévé, nézz szét a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában, nem fogod megbánni! Összeszedtük neked a legjobb karácsonyi hangulatú filmeket.

1. Egy herceg karácsonyra / A Christmas Prince (2017)

Korán érkezik a karácsony a fiatal, ambiciózus újságírónő számára, amikor külföldre küldik, hogy anyagot gyűjtsön egy délceg hercegről, akiből egy nap király lesz.

2. Egy herceg karácsonyra: Királyi esküvő / A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

Egy évvel azután, hogy segített Richardnak bebiztosítani a trónt, Amber visszatér Aldoviába esküvői terveivel. De egyszerű ízlése nem felel meg a királyi protokollnak.

3. Egy herceg karácsonyra: A királyi bébi / A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldoviának: egy királyi babával. Először azonban Amber királynőnek segítenie kell megtalálni egy elveszett békeszerződést.

4. A Wish for Christmas (2016)

Miután Sarától a saját főnöke lopja el a legjobb ötletét, Sara bátorságot kér ajándékba a Mikulástól, hogy ki tudjon állni önmagáért. De vajon egy 48 órán át tartó varázslat meghozhatja-e a változást?

5. Christmas Inheritance (2017)

A fiatal örökösnő csak akkor lehet vezérigazgató az apja cégében, ha személyesen juttat el egy karácsonyi levelet a férfi szülővárosába, az ott élő egykori partnerének. A lánynak busszal, inkognitóban, mindössze 100 dollárral a zsebében kell elindulnia. Vajon képes lesz valamit megtanulni az ottani emberektől?

6. Christmas Made To Order (2018)

A családját karácsonykor vendégül látó, elfoglalt építész felbérel egy hivatásos buliszervezőt, aki végül az ünnepi dekorációnál sokkal többet hoz az életébe.

7. Christmas Wedding Planner Film (2017)

A csinos esküvőszervező jól megszokott kis világa fenekestül fordul amikor, egy egy jóképű magánnyomozót bérelnek fel az egyik legfontosabb munkájának megzavarására.

8. Christmas with a View (2018)

A korábbi üzleti kudarcai miatt még mindig bukdácsoló síparadicsom étteremvezető életét egy új szakács érkezése zavarja meg, akinek ráadásul sötét dolgokat rejt a múltja.

9. Christmas Wonderland (2018)

Egy galéria munkamániás kurátorában ismét fellángol a művészet iránti szenvedély, amikor a karácsonyi ünnepek idejére visszatér a szülővárosába, és újra összetalálkozik a középiskolás szerelmével.

10. Alkalmi randevú (2020)

Két idegen megelégeli, hogy minden évben egyedül töltik az ünnepeket, ezért megállapodnak, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, persze szigorúan plátói alapon...

11. Karácsony a vadonban / Holiday in the Wild (2019)

Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele második afrikai nászútjukba, remélve, hogy újra rátalál a szerelem.

12. A karácsony igazi öröme / Holiday Rush (2019)

Amikor egy egyedülálló apa elveszíti rádiós állását röviddel karácsony előtt, neki és négy elkényeztetett gyerekének meg kell tanulnia, hogy mi a valódi boldogság.

13. Behavazva / Let It Snow (2019)

Karácsony fagyos estéjén hatalmas hóvihar szakad rá egy kisvárosra. Az együttlét kényszere számos barátságot és szerelmet próbára test a középiskolások körében.

14. My Christmas Inn (2018)

Egy munkamániás nő a céges előléptetése küszöbén váratlanul megörököl egy hangulatos alaszkai kisvendéglőt, ahol a karácsonyi készülődés, no meg egy helyi ügyvéd teljesen elbűvöli.

15. Karácsonyi hadgyakorlat (Operation Christmas Drop) 2020

Egy kivezényelt politikai megbízott rázuhan a légierő aranyszívű pilótájára, és rögtön belé is habarodik, pedig eredetileg be kéne záratnia a trópusi támaszpontot, és véget kellene vetnie a repkedős karácsonyi buliknak.

16. The Holiday Calendar (2018)

Egy szakmai értelemben teljesen zsákutcába jutott, tehetséges fotós megörököl egy antik adventi naptárat, amely képes előre megjósolni a jövőt – ráadásul épp a szerelem felé mutat!

17. A karácsonyi lovag / The Knight Before Christmas (2019)

Egy középkori lovag varázslatos módon a jelenbe kerül, és beleszeret egy középiskolai tanárnőbe, aki kiábrándult a szerelemből.

18. Karácsonyi cserebere / The Princess Switch (2018)

Amikor egy földhözragadt chicagói cukrászlány (Vanessa Hudgens) és egy jövendőbeli hercegnő (Vanessa Hudgens) véletlenül felfedezik, hogy egymás kiköpött hasonmásai, úgy döntenek, karácsonykor helyet cserélnek.

19. Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás / The Princess Switch: Switched Again (2020)

Az előző film folytatása, amelyben a hercegnő karácsonyi koronázási ünnepségét egy váratlan magánéleti probléma veszélyezteti, ám szerencsére a hasonmása épp időben fut be, hogy megmentse a helyzetet. De vajon tönkreteszi-e életük legfontosabb napját egy harmadik hasonmás?

20. Rossz anyák karácsonya  / A Bad Moms Christmas (2017)

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. A túlhajszolt lánytrió azonban megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra.

21. El Camino Christmas (2017)

Egy meghiúsult rablás során idegenek csoportja reked benn egy italboltban karácsony estéjén, hogy ott végül rejtett igazságokra jöjjenek rá és életre szóló barátságot kössenek.

22. Just Another Christmas (2020)

Egy családapa, aki gyűlöli az ünnepeket, olyan időhurokba csöppen, ahol örökké karácsony van, így alkalma adódik rá, hogy jobban megismerhesse önmagát, és rájöjjön, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben.

23. Pottersville (2017)

Egy részeg férfi beleszorul a gorillajelmezébe, és mivel dühében tombolni kezd, mindenki azt hiszi, hogy ő a hírhedt Nagyláb. Az eset természetesen felkelti a média figyelmét is, és özönleni kezdenek a turisták az Isten háta mögötti kisvárosába.

24. Karácsonyi krónikák / The Christmas Chronicles (2018)

Kurt Russell fantasztikusan jó Mikulás a Netflix karácsonyi filmjében, ami általában kerüli a giccset, és hatalmas szíve van.

25. Karácsonyi krónikák: Második rész / The Christmas Chronicles 2 (2020)

A tinédzser Kate boldogtalan anyja új barátja miatt, ezért elszökik otthonról, és az Északi-sarkon landol, ahol egy gonosz manó a karácsony eltörlésén munkálkodik.

(via The Independent)