Itt van a Glee nemrég elhunyt sztárjának utolsó szerepe

A Netflix cukrászvetélkedőjében vállalt vendégzsűrizést a július 8-án egy csónakbaleset során vízbe fulladt Naya Rivera. Ezek a februárban készült képsorok az utolsó felvételek róla.

A streamelős óriás oldalára július 31-én került fel a Cukorláz című cukrászvetélkedő harmadik, Nagyon édes című évada. Ennek az egyik részében látható Rivera, mint vendégzsűritag az állandó zsűri, Hunter March házigazda és a profi séfek, Candace Nelson és Adriano Zumbo oldalán. A műsort pár héttel a koronavírus-járvány berobbanása előtt, februárban vették fel.

Ezt követően június 24-én jelentették be a Cukorláz új évadának a premierjét – két héttel később a sztár csónakázni indult négyéves kisfiával a kaliforniai Piru-tóra, ám egy tragikus baleset következtében csak a gyerek élte túl a hajókázást.

Rivera halálát követően a Netflix nem volt biztos benne, hogy műsorra tűzik a szereplésével készült adást, de végül hosszas mérlegelést követően úgy döntöttek: bemutatják a szóban forgó epizódot, a színésznő emlékének ajánlva.

Forrás: Imeh Akpanudosen / Getty Images

 

A streamelős cég azután jutott erre a döntésre, hogy az illetékesek megbeszélést folytattak Rivera menedzserével, Gladys Gonzalezzel, aki a haláleset után szorosan együttműködött a sztár családjával, így lehet mondani, hogy a bemutatóra a néhai Naya Rivera hozzátartozóinak áldásával kerül sor.


(via Deadline)