Már nem is a lengyelek erotikus filmje a legnézettebb a Netflixen

Hanem egy blőd ügyességi vetélkedő, a Floor Is Lava!

Nemrég mi is megírtuk itt a Port.hun, hogy „a szegény ember Szürke ötven árnyalata”, a 365 nap című lengyel erotikus film a legnépszerűbb tartalom a Netflixen (annak ellenére, hogy rengetegen támadják amiatt, hogy pozitív színben tünteti fel a nemi erőszakot és a Stockholm-szindrómát). Nos, mostanra kiderült, hogy vége a meztelen király pünkösdi királyságának!

A legnépszerűbb Netflix-tartalom ugyanis jelenleg egy blőd ügyességi vetélkedő, a Floor Is Lava, azaz a Láva a padló – ami történetesen tényleg úgy néz ki, mintha a Ninja Warriorban az ugrásokat elvétő játékosok egyenesen a fortyogó lávába zuhannának!

Íme egy kis ízelítő, amiben természetesen nem láva van, hanem pirosra festett, bugyborékoló meleg víz:

Az Egyesült Államokban tehát ez most a legnépszerűbb Netflix-kontent. De a TV Guide összesítése szerint dobogós helyen van a német, a litván, a svájci, a holland, a belga, a török, a svéd, az osztrák, a cseh, a görög, a román, a dél-afrikai, a portugál, az indiai, az Egyesült Arab Emírségek-beli, a brit, a mauritiusi, a kanadai és az izraeli Netflix toplistáján is. Nálunk, Magyarországon is elérhető a Floor is Lava, de jelen sorok megírásakor nincs benne a hazai TOP10-ben. (via Uproxx)