Owen Wilson rácsodálkozik, hogy egy szimulált valóságban élünk

Az Amazon Prime-ra érkező Blissben Salma Hayek nyitja fel Wilson szemét. Trailer.

Február 5-én érkezik az Amazon Prime-ra Mike Cahill Bliss (Boldogság) című sci-fije. Cahill neve valószínűleg ismeretlen sokak számára: a független filmes rendezőnek az elmúlt tíz évben mindössze ez a harmadik alkotása. A 2011-es Felettünk a Földben egy szép napon megjelenik az égbolton egy másik Föld, a 2014-es A szem tükrében pedig egy, az emberi szemet megszállottan kutató mikrobiológusról szól, aki tudományos tényekkel egyértelműen meg akarja cáfolni Isten létét. 

Előzetese alapján a Bliss is különleges darab lesz, ami egy szimulált világ és a mögötte rejlő valóságot vizsgálja, némi romantikával, Owen Wilsonnal és Salma Hayekkel a főszerepben. És úgy tűnik, hogy jócskán megkavarja a "mi a valóság?" témát, de ez a jó, ezért szeretjük az ilyen filmeket.

Ugyan a Porton elsősorban a Netflix és az HBO GO kínálatáról szoktunk írni, de az Amazon Prime ugyanúgy elérhető Magyarországon (több más streamingplatformmal együtt), bár a kínálata szegényesebb, és jóval kevesebb film és sorozat nézhető magyar felirattal, pláne szinkronnal.