Újabb izgalmas előzetest kapott a The Mandalorian 2. évada

A cuki Bébi Yoda mellett ezúttal hátirakétával repkedő Mandóval fokozza az izgalmakat a Disney+ csatorna!

A Disney+ csatorna október 30-án kezdi el sugározni a The Mandalorian című Star Wars-tévésorozat második évadát – amit mi, magyarok sajnos továbbra sem nézhetünk meg legálisan... Ettől persze még a fél világ várja az új részeket, amelyekhez a Lucasfilm a napokban összedobott egy újabb kedvcsináló előzetest:

A mindössze 30 másodperces videó persze kissé csalóka, mert az első évad jeleneteit is újrahasznosította. Ilyen például a TIE Fighter vadászgépéből kimászó Gideon moff (Giancarlo Esposito), aki egy legendás Sötétkardot konzervnyitónak használva kászálódik ki a roncsok közül (a Darksaber a Lightsaber, azaz a fénykard ellentéte, egy fekete pengéjű lézerspádé, amit a Jedik közé beállt mandalore-i harcos, Tarre Vizsla konstruált), hogy újra Bébi Yoda nyomába eredhessen. Bár az új teaserben nem bukkant fel sem Anakin egykori padawanja, Ahsoka Tano (akit a hírek szerint Rosario Dawson alakít), sem pedig Boba Fett és Jango Fett (akiket Temuera Morrison alakít, hiszen Boba nem más, mint Jango normális gyerekként felcseperedő klónja), azért láthatjuk fejvadász főhősünk új hátirakétáját! És már vannak új poszterek is, íme:

Ami viszont biztos, hogy az október 30-án elstartoló új évad 8 részes lesz, és a showrunner Jon Favreau elmondása szerint jócskán kiszélesítik majd benne az eddig megismert Star Wars-univerzumot. Lesz benne fagyos jégbolygó, valamiféle óceánplanéta, ahol hatalmas bárkákkal szelik majd a tengert, lesz egy zsúfolt űrkikötő félillegális gladiátorviadalokkal, és felbukkan majd egy „Jedi boszorkány” is (talán pont ő lesz Ahsoka?), aki ugyanúgy élénken érdeklődik a hosszú életű, Erő-használó Bébi Yoda iránt, ahogyan a Birodalom maradéka az előző évadban. (via Uproxx)