Újabb sorozatban a Jóbarátok sztárja

David Schwimmer az ikonikus sitcom (és az American Crime Story, illetve a Feed the Beast) után ezúttal az Office kiberbűnözés elleni verziójában játszik.

Az Intelligence című munkahelyi vígjátéksorozat az egyik brit titkosszolgálat, a Government Communications Headquarters berkeiben játszódik – de még mielőtt valami izgalmasra gondolnánk, ez tulajdonképpen az MI5 és az MI6 unalmas verzióját jelenti.

Az itt dolgozók a laptopjaik mögül küzdenek a nemzetközi és a hazai kiberbűnözés ellen. Egy szép napon pedig érkezik a szervezethez egy nagyképű ügynök az NSA-től, azaz a National Security Agencytől, az Amerikai Egyesült Államok rádióelektronikai, jelhírszerzéssel foglalkozó hírszerző szervezetétől.

Jerry Bernstein azonnal egymásra talál az egyik helyi erővel, egy Joseph nevű félnótás számítógépes elemzővel, és félő, hogy kettejük egységfrontja lehetetlenné teszi a csapat kiberterroristák elleni hatékony küzdelmét.

A sorozat július 15-én debütál a legújabb streamelős szolgáltatónál, a Peacocknál, akik most egy előzetest is kihoztak hozzá. Érdekes egyébként, hogy a Jóbarátok sztárjai közül nemrégiben Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is munkahelyi témájú szériában játszott: Aniston a The Morning Show című drámasorozatban, Kudrow pedig a netflixes Űrhadosztályban, amit az Office űrverziójaként szoktunk emlegetni.


(via Uproxx)