Újabb ütős részletet villantott meg a Netflix a saját gyártású szuperhősfilmjéből!

Joseph Gordon Levitt sebezhetetlenséget, egy rabló láthatatlanságot kap pár percre egy kapszulától a Project Powerben – ki lesz a nyertes egy csetepatéban?

Augusztus 14-én debütál a Netflixen a népszerű streaming szolgáltató első saját gyártású szuperhősös filmje, a Project Power, Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Colson Baker, Allen Maldonado, Amy Landecker és Courtney B. Vance főszereplésével. Két héttel ezelőtt már kijött a filmhez egy igencsak látványos trailer, most pedig itt egy párperces jelenet is, amiben Joseph Gordon-Levitt sebezhetetlenségre és brutális erőre szert téve üldöz egy átmeneteileg láthatatlanná váló rablót. Íme: 

A történet szerint a nem is olyan távoli jövőben New Orleans utcáin a fentihez hasonló gazfickók fognak grasszálni, akik egy népszerű, de igen veszélyes új drog segítségével képesek szupererőre szert tenni. Csakhogy azt sosem lehet előre tudni, hogy a csodapirula most épp láthatatlanságot vagy lángaurát fog-e pár percre adni, mert míg az első hasznos lehet egy bankrablás közepén, a második esetben könnyen felgyújthatja az illető a pénzkötegeket... A káoszba fulladt várost csak egy helyi zsaru (Joseph Gordon-Levitt), egy éles nyelvű tinédzser (Dominique Fishback) és egy bosszúra szomjazó exkatona (Jamie Foxx) mentheti meg!

A film rendezője az a Henry Joost-Ariel Schulman páros, akik korábban már a Parajelenségek 3-4-en is együtt dolgoztak, jelenleg pedig épp a legendás Nintendo-játékhős, Mega Man saját animációs filmjén szorgoskodnak. (via Movieweb)