Budapesti Operetteszínház elmaradt előadásaival kapcsolatos információk

Az elmúlt időszakban sok előadásukat érintő változások zajlottak, így segítségképpen szeretnék összefoglalni, hogy milyen lehetőségek vannak a jegyek átváltására, becserélésére, esetleg visszaváltására.

A Budapesti Operettszínház közleménye:

"Kedves Nézőink!

Az elmúlt időszakban sok előadásunkat érintő változások zajlottak, így segítségképpen szeretnénk összefoglalni Önöknek, hogy milyen lehetőségeik vannak a jegyek átváltására, becserélésére, esetleg visszaváltására.

Márciusra személyesen vásárolt jegyek: becserélhetőek utalványra, vagy másik előadás jegyére 2020. 12. 13-ig.
Márciusi online vásárolt jegyek: információnk szerint az InterTicket már mindenkinek visszautalta a bankkártyájára a jegyek árát. Akinek esetleg még nem jelent meg a pénz a számláján, kérjük, hogy hívja az InterTicket ügyfélszolgálatát a +36 1 266 0000-ás telefonszámon.
Áprilisra személyesen vásárolt jegyek: becserélhetőek utalványra, vagy másik előadás jegyére 2020.12. 13-ig.
Áprilisra online vásárolt jegyek: az InterTicket szabadfelhasználású jegyet küldött arra az e-mail címre, amelyről a vásárlás történt. Akinek nem érkezett meg ez a jegy az e-mail fiókjába, kérjük, hogy hívja az InterTicket ügyfélszolgálatát a +36 1 266 0000-ás telefonszámon.
Dolhai Attila 2020. 05. 12-én elmaradt lemezbemutató koncertjét 2020. 10. 30-án 19 órától pótoljuk, a korábban megváltott jegyek erre az előadásra érvényesek, így azokat nem kell cserélni.
A 2020. 10. 08., 09., 10. és 11-én elmaradt Abigél előadások jegyei 2021. 12. 31-ig érvényes utalványra válthatók, vagy becserélhetők más előadásunkra 2020. 12. 13-ig.
A 2020. 10. 09-én elmaradt La Mancha lovagja című előadás jegyárát visszatérítjük Nézőinknek 2021. 12. 31-ig érvényes utalvány formájában, vagy kérés esetén a jegy árát visszautaljuk a vásárló bankszámlájára. Mindkét esetben kérjük, hogy igényüket jelezzék az operett@operett.hu e-mail címre 2020. 11. 02-ig, feltüntetve azt, hogy azt utalványt kérik-e vagy az utalást. Ez utóbbi esetben kérjük, hogy a levélben adják meg azt a bankszámlaszámot is, amelyre szeretnék, hogy az összeget átutaljuk.
A Musical+ bérlet tulajdonosai bérlethányad-visszatérítést kaphatnak 2021. 12. 31-ig érvényes utalvány formájában, vagy kérés esetén bankszámlára visszautalva. Mindkét esetben igényét kérjük, jelezze az operett@operett.hu e-mail címre 2020. 11. 02-ig, feltüntetve azt, hogy utalványt kér-e vagy utalást, illetve választhatnak más előadásaink közül is. Ez utóbbi esetében a bérletben átcseréljük az előadást. Utalás esetén kérjük, az e-mailben adják meg a bankszámlaszámot is, amelyre szeretnék, hogy az összeget átutaljuk; csere esetén pedig kérjük, hogy küldjék meg bérletüket és a választott előadás dátumát.
A 2020. 10. 10-11-én elmaradt La Mancha lovagja című előadásunkat igyekeztünk egy csodálatos Musical gálával pótolni. Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan éltek a lehetőséggel és művészeink boldogságára megtekintették az előadást. Ezúton is köszönjük Önöknek, hogy velünk tartottak! Aki nem vett részt a gálán, azok az alábbi lehetőségek közül választhatnak: a fel nem használt jegy árát visszatérítjük Nézőinknek 2021. 12. 31-ig érvényes utalvány formájában, vagy kérés esetén a jegy árát visszautaljuk a vásárló bankszámlájára. Mindkét esetben kérjük, hogy igényüket jelezzék az operett@operett.hu e-mail címre 2020. 11. 02-ig, feltüntetve azt, hogy azt utalványt kérik-e vagy az utalást. Ez utóbbi esteben kérjük, hogy a levélben adják meg azt a bankszámlaszámot is, amelyre szeretnék, hogy az összeget átutaljuk.
A Huszka bérlet tulajdonosai bérlethányad-visszatérítést kaphatnak 2021. 12. 31-ig érvényes utalvány formájában, vagy kérés esetén bankszámlára visszautalva. Mindkét esetben igényét kérjük, jelezze az operett@operett.hu e-mail címre 2020. 11. 02-ig, feltüntetve azt, hogy utalványt kér-e, vagy utalást, illetve választhatnak más előadásaink közül is. Ez utóbbi esetében a bérletben átcseréljük az előadást. Utalás esetén kérjük, az e-mailben adják meg bankszámlaszámot is, amelyre szeretnék, hogy összeget átutaljuk; csere esetén pedig kérjük, hogy küldjék meg bérletüket és a választott előadás dátumát.
Kollégáinknak kizárólag a fenti előadások esetén van joga cserélni, visszaváltani a jegyeket és a bérleteket. Bármilyen más kérés, kérdés esetén, kérjük, hogy írjanak e-mailt az operett@operett.hu e-mail címre.

Az elmaradt bérletes előadásokat az alábbi időpontokban pótoljuk (a kezdési időpont megegyezik az eredeti kezdési időponttal), a korábban megváltott bérletek érvényesek, azokat cserélni nem kell.