Egy hónap múlva kezdődik a Mézesvölgyi Nyár 2019. programsorozat a Veres 1 Színház szervezésében

Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja, a Mézesvölgyi Nyár idén nyáron harmadik alkalommal várja nézőit. A veresegyházi Búcsú téri Nagyszínpad 1400 fős nézőterén 16 esti alkalommal szórakozik majd mintegy 20.000 színházra és koncertekre kíváncsi néző júliusban és augusztusban.

A Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivált a Veres 1 Színház alapította, amely színház már öt évadot tudhat maga mögött Veresegyházon, a kőszínházban. A nyári szabadtéri fesztivál igazi színházi csemegéket hoz el a nézőknek Veresegyházra. A programkínálat igen változatos: erős koncertek, kacagtató
vígjátékok, elsőrangú vendégelőadók és színházak vannak a kínálatban, valamint három saját előadást is játszik a Veres 1 Színház társulata. Kiemelkedő produkciókkal készül a fesztivál a július 4. és augusztus 24. közötti 8 nyári hétre, összesen 16 előadással.

A fesztivál felütése július 4-én a L’art pour l’art Társulat semmihez sem hasonlítható előadása, a “Mintha elvágták vol” lesz. A Thália Színház színészei felhőtlen szórakozást ígérnek (Legyen férfi,
Monsieur Pignon!, július 13.). Négy díva is érkezik a fesztiválra, akik bizonyára lehengerlik majd a közönséget (Menopauza, július 17.) Hernádi Judit és Kern András kettőse garancia az önfeledt nevetésre (Valódi hamisítvány, július 23). Július 27-én láthatják az Igenis, miniszterelnök úr!
produkciót Alföldi Róbert és Hevér Gábor főszereplésével az Átrium vendégjátékaként.

Július 31-én a Francia rúdugrás, augusztus 3-án A Pál utcai fiúk, augusztus 14-én az Oscar vendégszerepel a Mézesvölgyi Nyár színpadán.

A házigazda Veres 1 Színház saját produkciókban is megmutatja magát (Július 21. – Csoportterápia; augusztus 11. - Ne most, drágám!; augusztus 17. - Pletykafészek).

Bizonyára sokakat fog érdekelni az augusztus 9-i “retro”este, amelyen az előadók A Mézga család szereplőit keltik életre. A színpadi változat színvonalára garanciát jelentenek a sziporkázó karakterek és maga a humoros és kreatív sztori.

A koncerteket szerető közönség elégedett lehet a szervezőkkel, hiszen négy nagy formátumú zenei előadást is felvettek a programba. Július 5-én a Budapest Bár, augusztus 7-én a Cotton Club Singers, augusztus 22-én Szirtes Edina Mókus és augusztus 24-én Dés László lép fel a veresegyházi
Nagyszínpadon.

A rendezvénysorozat szervezői méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, az 1400 fős nagyszínpadon várják a Közönséget, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai látják el.

A tavalyi évben 16.000 néző döntött úgy, hogy egy-egy nyári estéjén a minőségi szórakozást választja és jegyet vált a veresegyházi fesztiválra. Nem csalódtak.