Játékszín - közlemény

A novemberi előadásokat 2021. márciusában tartják meg.

A Játékszín közleménye:

"

Tisztelt Közönségünk!

A Kormány által november 3-án bejelentett hatályos rendelkezéseknek megfelelően a Játékszín vezetősége mérlegelte a helyzetet és az új ültetési rend okozta kivitelezhetőséget.
Előadásaink megtartásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

Novemberi előadásainkra többségében teljesen, de minden előadás tekintetében a rendelkezésben foglalt nézőszám limit felett értékesítettük jegyeinket. Mivel érvényes jegyekkel érkező nézőket nem célunk elküldeni, a novemberi előadásokat 2021 márciusában tartjuk meg.

A novemberre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek márciusra, melynek időpontjait várhatóan 2021. január első felében hirdetjük meg. A novemberi pótelőadások időpontjának meghirdetését követően - ha az új időpont nem megfelelő - 10 munkanapig biztosítunk lehetőséget a jegyek új időpontra vagy jegyutalványra cserélésére, illetve visszaváltására.

A karácsony és szilveszter közötti előadásainkra november 11-én, szerdán, 13.00 órától kezdődik a jegyelővétel színházunk jegypénztárában és online. A veszélyhelyzet alakulásától függően november végén tervezzük megnyitni a karácsony előtti decemberi előadásainkat is. Abban az esetben, ha a decemberi előadásokat sem tarthatjuk meg normál nézőszám mellett, az elővételben megváltott jegyek a 2021. áprilisi előadásainkra automatikusan érvényesek lesznek.

Jegyinformációval kapcsolatos ügyintézésre a személyes érintkezés elkerülése érdekében a szervezes@jatekszin.hu e-mail címre várjuk megkeresésüket.

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket ezúton is nagyon köszönjük!

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu