Karinthy Színház - a novemberi és decemberi előadásokat nem tartják meg

A színház úgy döntött, hogy a novemberi és decemberi előadásait nem tartja meg a a Magyar ország Korménya által bejelenetett november 4-től hatályba lépett rendelkezése miatt.

A Karinthy Színház közleménye:

"Kedves Közönségünk!
A Magyarország Kormánya által bejelentett és 2020. november 4-től hatályba lépett rendelkezéseknek (Magyar Közlöny 237. számában megjelent 478/2020. (XI.3.) és 479/2020. (XI.3.) Kormányrendeletek) megfelelően a Karinthy Színház vezetősége mérlegelte a helyzetet és az új ültetési rend okozta kivitelezhetőséget.
Az Önök és kollégáink egészsége érdekében Színházunk úgy döntött, hogy a novemberi és decemberi előadásokat nem tartja meg.
Az eddig megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a tavaszi időpontokra, melyeket márciusban és áprilisban fogunk pótolni. Az új dátumokat 2021. január 15-e után hirdetjük meg. A pótelőadások időpontjának meghirdetését követően - ha az új dátum nem megfelelő - február 1-ig biztosítunk lehetőséget a jegyek új időpontra vagy jegyutalványra cserélésére, illetve visszaváltására.
Jegyinformációval kapcsolatos ügyintézésre a személyes érintkezés elkerülése érdekében, a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címre várjuk megkeresésüket.
Nagyon köszönjük színházszerető, hűséges közönségünk támogatását, kitartását és végtelen türelmét.
Kérjük Önöket, hogy maradjanak mellettünk ebben a nehéz időszakban is.
Vigyázzanak magukra, és bízunk abban, hogy minél hamarabb találkozhatunk a nézőtéren!
Üdvözlettel:
A Karinthy Színház csapata"