Megalakult az Első Magyar Karantén-színház

Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége nehéz, ám felelős döntést hozott, és bíznak abban, hogy kárpótolni tudják nézőiket. Fontos számukra vendégeik biztonsága, egészsége, és a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet következtében arra törekszenek, hogy mindenki számára optimális megoldást találjanak.

Magács László, a TRIP Hajó igazgatója elmondta, bármennyire is számítottak rá, és valóban jogosnak, logikusnak tartják azt a lépést, hogy a kormánydöntés következtében a száz főnél nagyobb beltéri rendezvényeket ne tartsák meg az elkövetkezendő időszakban. Öröm, hogy az online közvetítéseknek köszönhetően a közönség sem marad le a koncertekről, színházi és táncelőadásokról, hiszen akár otthonról, kényelmesen és biztonságban követheti a hajó kulturális eseményeit.

Mivel a rendelkezés a száz fő fölötti rendezvényekre vonatkozik, a TRIP csapata folyamatosan egyeztet a fellépőkkel, és ha sikerül megállapodniuk velük, hogy limitálják egy-egy előadás nézőszámát, abban az esetben az online élő közvetítés segítségével  vonják be a közönség 101., 102., és további nézőit, ezzel is bizonyítva, mennyire fontos számukra a közönség, és a lehetőségekhez mérten valóban mindent megtesznek azért, hogy mindenki részt vehessen a programjaikon.