Veres 1 Mindenkinek - koronavírus kontra színházi élmény

Álmodozó színészeiket a koronavírus sem kényszerítheti térdre. Vállalkozó szellemű tehetségeik az élet színpadán folytatják a művészet, a kultúra közvetítését. Veres 1 Mindenkinek címmel a Veres1 Színház művészei estéről estére egy különleges premierrel lepik meg a színházrajongókat. Mivel a közönség nem ülhet be a nézőtérre, nem látogathatja a színházi előadásokat, ezért- talán nem veszik majd tolakodásnak- ha a színészek mennek el az otthonaikba.

A Veres 1 Színház lírai tagozatának, a VERS 1 SZÍNHÁZ művészeinek előadásában esténként egy-egy költeményt láthatnak és hallhatnak majd, amelyeket most, ezekben a napokban örökítenek meg a művészek. Olyan ez, mint az 1001 éjszaka meséi – az ötletadók remélik nem nyúlik olyan hosszúra. Ámbár, Seherezádé is túlélte…

Hogy senki nem maradjon színházi élmény nélkül, péntek estétől kezdve Balázs Andrea, Verebes Linda, Kálid Artúr, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Aradi Tibor, Buch Tibor, Pál Tamás, Zorgel Enikő, Csáki Edina, Venyige Sándor, Csányi Erika, Janik László, Stubnya Béla, Faragó András, Molnár Gyöngyi, Miklós Krisztina, Dósa Matyi, Pásztor Tibor, Petridisz Hrisztosz lepi meg egy-egy maradandó versélménnyel a koronavírus miatt kényszerből távolmaradó színházszerető közönséget.