10 színész, aki nem került be a Trónok harca stábjába

Gillian Anderson nem ért rá, Brian Coxnak nem ajánlott elég pénzt az HBO, Lily Allen nem akarta, hogy a saját testvére, Alfie Allen fogdossa.

Nagyon érdekes videóösszeállítást készített a Looper: összeszedték azokat a színészeket, akik nem akartak szerepelni a Trónok harca tévésorozatban (vagy a kukázott pilotepizód után ki lettek dobva a produkcióból, és az új verzióba már nem hívták vissza őket), és ezt valószínűleg azóta is bánják.

Íme pár meghökkentő változás:

  • Eredetileg nem Emilia Clarke lett volna Daenerys Targaryen, hanem a Salem sztárja, Tamzin Merchant.
  • A zseniális Brian Coxnak nem volt megfelelő az összeg, amit az HBO ajánlott neki egy meg nem nevezett szerepért, de mostanra Trónok harca-függő lett, főleg, miután látta, hogy az egyik legjobb barátja, Ian McShane is kapott benne szerepet.
  • Gillian Anderson is nemet mondott az HBO-nak, azóta is bánja. Bár a konkrét szerepajánlat itt sem derült ki, a rajongói találgatások szerint ő lett volna Melissandre, akit jelenleg Carice van Houten alakít a sorozatban..
  • Jonathan Pryce-t már jóval korábban megkeresték az alkotók, de elolvasva az első évad forgatókönyvét, a sok fura név és helyszín láttán inkább nem kért belőle.
  • Állítólag Lilly Allen énekesnő, a Theon Greyjoyt alakító Alfie Allen nővére lett volna eredetileg Theon testvére, Ashá (a sorozatban: Yara) Greyjoy, csak nem akarta, hogy a saját öccse taperolja, miközben ketten ülnek meg egy lovat.