2019-ben is lesz Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó?

A szervezők legalábbis erre célozgatnak közleményükben. Akkora siker volt a szeptemberi esemény, hogy lesz még folytatása a dolognak.

Kilencszáz ember eljutott az őszi Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóra, a szervezők azonban több ezer megkeresést kaptak azoktól a rajongóktól, akik lemaradtak a regisztrációról, vagy csak utólag értesültek az eseményről. Nekik készült egy videófelvétel, amellyel, ha nem is teljes mértékben, de pótolható az élmény. 

 

Az ország első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóját idén szeptember 22-én rendezték meg közösségi finanszírozásból, amelyet több mint 900 rajongó összesen 7,5 millió forinttal támogatott meg. Az eseményre hatalmas volt az érdeklődés, még a Guardian tudósítója is Budapestre érkezett, hogy tudósítson az eseményről.

„Olyan óriási mértékben jöttek egyéb rajongói felajánlások, hogy az összegyűjtött összeget el sem tudtuk teljes egészében költeni. Így a megmaradt pénzt hamarosan eladományozzuk, ahogy azt korábban is ígértük. A találkozó akkora sikert aratott, amelyet elképzelni sem tudtunk, ezért folytatjuk a közös munkát a színészekkel, és tartogatunk még meglepetéseket a rajongóknak 2019-re”- mondta el Szijj András, a találkozó egyik főszervezője.