32 év után megszűnik a legendás rendőrreality

A Zsarukat George Floyd meggyilkolása és a rendőri brutalitás elleni országos tiltakozások miatt kaszálják el.

A hazánkban is jól ismert reality sorozatnak hétfőn debütált volna a 33. évada, de a műsort kivette a programból a Paramount Network. Közleményében a csatorna kijelentette, hogy nincsenek jelenlegi vagy jövőbeli terveik új részek sugárzására.

A sorozat eltörlésének okaként a tévé George Floyd halálát, illetve a rendőri brutalitás elleni tiltakozást jelölte meg, amely egész Amerika-szerte zajlik. A Zsarukat egyébként csak 2013 óta sugározza a Paramount, előtte 25 éven át a Fox csatorna volt az otthona.

A reality szériát egyébként sokan szerették, még nálunk is – főcíme, az Inner Circle Bad Boys című számával aláfestve, mára szinte legendássá vált. A rendőri munkát, elsősorban országúti igazoltatásokat és letartóztatásokat bemutató sorozat 1989. március 11-én debütált a Foxon, és –miután 23 év után elkaszálták az America's Most Wantedot – a csatorna leghosszabb ideig futó műsora lett; a Zsaruk egyúttal az egyik legtovább sugárzott program az egész amerikai tévétörténelemben is.

Nem ez egyébként az egyetlen rendőrös reality, amit kivettek a műsorból a rendőri brutalitás elleni tiltakozások miatt: az A&E csatorna szintén elég népszerű (bár még csak 2016 óta futó) Live PD-jének soron következő epizódját nem mutatták be a múlt héten – de ezt a szériát állítólag nem törlik el, és az elmaradt részt az előttünk álló hétvégén pótolják.


(via Consequence of Sound)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu