321 napig játszotta a halottat, majd „holttest” lett a Helyszínelőkben

A kitartó TikTokert tehetséges hullának tartják.

Nemrég visszatért a Helyszínelők sorozatba a csapat eredeti főnöke, Gil Grissom (William Petersen) és vele több régi karakter is. De most nem ez a nagy szenzáció, hanem egy kentucky-i TikToker, aki majdnem egy évig minden nap eljátszotta, hogy meghalt. Josh Nalley, aki @living_dead_josh néven van fent a videós közösségi oldalon, elmondta, hogy kezdetben még nem ment olyan jól a dolog, de minél több videót készített, annál tökéletesebb halottá vált.

„Nem szeretek a kamera előtt beszélni, de elég könnyen tudok feküdni, és úgy tenni, mintha halott lennék. Miután több mint 300 ilyen posztot csináltam, sokat fejlődtem, és egyre jobb lettem. Eleinte látszott, hogy lélegzem, és a művér is vacakul nézett ki. Ma már nem használok vért, és egyre ügyesebben tudom visszatartania lélegzetemet.”

- mondta.

@living_dead_josh Lawrence Mercado and Heather Galipo are the super talented artists. #foryoupage #fyp #csivegas ♬ More Human Than Human - White Zombie

Nalley azt is elárulta, hogy az adta az ötletet, hogy látta, hogy egy nő fűszeres szószról posztolt a TikTok-on, és rengeteg ajánlatot kapott a kereskedőktől. Elgondolkodott, hogy vajon el tudná-e érni ugyanezt azzal, hogy halottnak tettei magát. Így akadt rá a CSI: Las Vegas-i helyszínelők című sorozat stábja, és felajánlották neki, hogy eljátszhatna egy holttestet az egyik epizódban.

„Ritkán találunk olyan színészt, aki annyira felkészült egy holttest eljátszására, mint Josh. Élvezet volt nézni, ahogy dolgozik.”

- mondta a sorozat showrunnere, Jason Tracey.

még több helyszínelők

10 dolog, amit nem tudtál a CSI: A helyszínelőkről

Már 2015-ben lezárult, de az ismétléseknek hála a mai napig láthatjuk egyik kedvenc krimisorozatunkat. Ezen a hétvégén sincs ez másképp, így legfőbb ideje volt összegyűjteni néhány érdekességet a forgatás kulisszái mögül.

Tovább

 

A CSI: Las Vegas-i helyszínelők a Cool Tv műsorán látható.

(via NME)