5 színész, akiről nem is gondoltad volna, hogy szerepelt a Szomszédokban

Liptai Claudia Julcsi fiúit szerette el, Gesztesi gyereket gázolt, a kis Fenyő Iván pedig Alma presszójában balhézott.

Liptai Claudia

Igen, Liptai Claudia is szerepelt a Szomszédokban, mielőtt még a kereskedelmi tévék első számú médiaasszonya és közönségkedvenc celebműsorvezetője lett volna belőle az RTL Klubon és a Tv2-n. A színművészetis évei alatt, 1993–1999 között játszotta Mágenheim Julcsi bulizós barátnőjét, akit az egyszerűség kedvéért a sorozatban is Claudiának hívták. Természetesen mi más lett volna a sorozatban, ha nem egy Femme Fatale, aki rendszeresen sportot űzött abból, hogy rányomult Julcsi (ex)barátaira: flörtölt többek között Danival (Miller Zoltán) és Kristóffal (Németh Kristóf) is.

Gesztesi Károly

Liptai Claudia exféreje, Gesztesi Károly frissdiplomás színművészetisként, 1988-ban vendégszerepelt a Szomszédokban. Ráadásul igen vicces kinézetű karakterként: szőrös mellkasú, Bundesliga-frizurás, BOSS-atlétatrikós, fuxos telepi vagány volt, aki a gazdagréti panelházak között száguldozott a tűzpiros Skodájával, mint valami motorizált huligán. El is ütötte Mágenheim Julcsi egyik haverját, aki épp Julcsi BMX-ével vigéckedett a ház előtt.

Szabó Sipos Barnabás

George Clooney örökös magyar hangja 1989 és 1999 között több részben is felbukkant egyenruhás járőrként. Őt küldte ki a rendőrség például akkor is, amikor Gábor Gábort majdnem lelőtte két suhanc a parkban. Nagy kár, hogy a Szomszédok örök tréfamester forgatókönyvírói nem adtak neki később egy olyan mellékszerepet, amiben Mágenheim mentős vagy orvos kollégáját alakíthatja a vicc kedvéért. Hiszen ugye 1996-tól már ő volt Ross doktor magyar hangja az itthon is nagy sikerrel vetített Vészhelyzetben, és a Szomszédokban egyáltalán nem volt ördögtől való dolog, hogy valaki kettős szerepben tűnjön fel: Benkóczy Zoltán például 1987-ben még egy Karcsi nevű rokont alakított, 1998-tól viszont ő volt Gazsi, a zöldséges.

Fenyő Iván

 

Alma presszója olyan volt a Szomszédokban, mint valami vadnyugati csehóba oltott kültelki talponálló: ha épp nem gránátot dobtak a teraszára, akkor mindenféle kétes alakok jöttek be balhézni. Ilyen volt többek között Fenyő Iván is, aki 1996-ban, mindössze 17 évesen akart Bloody Maryt inni az Alkotás presszóban, ám mivel ugye még nem múlt el 18, Alma és Rezső elzavarták. Természetesen a kis Fenyő Iván is, mint minden dühös vendég, ezen jól felpaprikázta magát, és azonnal fenyegetőzni kezdett, hogy majd később visszajön a barátaival, és jól szétver mindent.

Hofi Géza

Mindenki kedvenc Hofija 1998-ban, a szilveszteri 305. epizódban bukkant fel meglepetésvendégként. Még a stábtagok sem tudtak az érkezéséről: az Almát alakító Fehér Anna például hatalmasat sikít a humorista betoppanásakor, és később is csak zavartan kapkodja a levegőt. Valószínűleg azt hitte, egy másik Szomszédok-szereplő jön, hiszen korábban ugyanebben a jelenetben ő engedte be Vágási Ferit is Takácsékhoz. Hofi spontán érkezése a stábtagokat is meglepte: a fenti videóban 0:56-nál például belóg a képbe egy mikrofon, de Horváth Ádámék Alma vicces reakciója miatt már nem akarták újravenni a jelenetet.

Szólj hozzá Facebookon!