5 sztár, aki hihetetlenül viccesen utánoz más sztárokat

A Szikla és Van Damme is fergeteges Schwarzenegger-paródiát tol, Ariana Grande Britney-sebben énekel, mint Britney! Rendhagyó heti tévéajánló.

Előző heti összeállításunkban olyan kiválóan éneklő hollywoodi sztárokat mutattunk be, mint Kate Wislet, Jamie Foxx és Hugh Jackman. Mostani tévéajánlónkban ismét a parodistáké a főszerep: Schwarzeneggeren például Van Damme és a Szikla előadásában is röhöghetünk!

Hétfő: Egy rém rendes család

Ed O'Neill egyáltalán nem csak azt a pocakos, tróger, suttyó amerikai családapát tudja eljátszani, akinek az Egy rém rendes családban megismertük. Gondoljunk csak a Dragnet című krimisorozatra, amiben gyilkossági nyomozót alakított, vagy a 10. évadánál tartó Modern családra. Utóbbiban a szép hollywoodi karriert befutó kolumbiai színésznő, Sofía Vergara volt O'Neill partnere, és a színész mesterien utánozta kolléganője akcentusát Ellen DeGeneres talkshow-jában:

A Modern családban három, merőben különböző életvitelű család sorsa forr össze egy szatirikus komédiává, melynek minden pillanata garantáltan megmozgatja rekeszizmainkat. Ed O'Neill ezúttal egy kiváló egészségnek örvendő, jómódú hatvanas férfi szerepében tündököl, egy dögös kolumbiai feleséggel az oldalán, akit Sofia Vergara személyesít meg.

Kedd: Scream Queens - Gyilkos történet

A legtöbben valószínűleg onnan ismerik Ariana Grandét, hogy 2017-ben sajnos pont az ő manchesteri koncertjén történt egy 22 halálos áldozatot követelő terrortámadás. Pedig a 25 éves sztár egy igen tehetséges énekes-színész-előadóművész, aki nemcsak arról híres, hogy már 15 éves korában, 2008-ban Broadway musicalben szerepelt, hanem arról is, hogy technikásabban énekli Britney Spears és Christina Aguilera dalait, mint Britney Spears és Christina Aguilera maga! Sőt, Celine Diont is nagyon ügyesen utánozta Jimm Fallon show-jában:

Eric Roberts lánya, Emma Roberts mellett Ariana Grande is játszott a Scream Queens című, tinihorrorokat parodizáló tévésorozatban. A sorozat központi eleme a horror zsáner sokszor visszatérő toposza, a féktelen bulik és titkos szekták terepe, a görög ábécés egyetemi lányszövetség. Miután a dékán igyekszik megregulázni a lányokat, egy őrült sorozatgyilkos kezdi el szedni áldozatait az egyetem környékén...

Szerda: Nyerő páros

Jean-Claude Van Damme bármikor képes hülyét csinálni magából egy tévéshow kedvéért, gondoljunk csak a Friderikusz Show-beli, 1997-es vendégszereplésére, vagy a nemrég megtörtént melegházasságos botrányára. A lenti videó is egy '90-es évekbeli tévés haknija, kiválóan utánozza benne akciófilmes kollégáit, Sylvester Stallonét, Arnold Schwarzeneggert és Steven Seagalt:

A Nyerő párosban Van Damme egy terroristaelhárítót alakít, aki az egykori sztárkosaras-fenegyerekkel, Dennis Rodmannel együtt próbálja elkapni a világ legveszedelmesebb terroristáját,  Stavrost, akit Mickey Rourke alakít ebben a hamisítatlan '90-es évekbeli akciófilmben.

Csütörtök: Neveletlen hercegnő

Anne Hathaway már az előző heti cikkünkben is szerepelt, a jól éneklő hollywoodi sztárok között, most pedig a kollégáit kiválóan utánzó színészek közé is beválogattuk. Leginkább ezért a videóért, amiben fergetegesen parodizálja az enervált Katie Holmest:

A Neveletlen hercegnő Anne Hathaway egyik legismertebb és legkedveltebb filmje. Egy Mia nevű San Francisco-i újgazdag kamaszlányt alakít benne, akit egyik nap meglátogat a sosem látott nagyanyja (Julie Andrews), Genovia királynője, azzal a tervvel, hogy átadja neki a trónt. Csakhogy míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedést próbálja belenevelni a makrancos unokájába, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni, hiszen akkor ott kéne hagynia barátnőjét, az iskolát és a fiút, akibe titokban szerelmes.

Péntek: G.I. Joe – Megtorlás

Azt, hogy Dwayne Johnson nemcsak a pankrátor ringben és az akciófilmekben jó, hanem komikusnak is, régóta tudjuk. A lenti videó viszont annyira nem ismert (egy ritka, 1999-re saccolt Pro7-adás részlete), pedig elég vicces, ahogy a fiatal Szikla a nagy bálványát, Arnold Schwarzeneggert utánozza benne.

Gyerekkorunk kedvenc akciófigurás brandje, a G.I. Joe sem kerülhette el az ezredforduló után ránk szabadult remake-, folytatás- és adaptációgyártó őrületet. A moziváltozatban Dwayne Johnson Barikádot alakította, aki Channing Tatummal és Bruce Willisszel karöltve vette fel a harcot a gonosz nemzetközi terrorszervezettel, a Kobrával!