A forgatáson lett rosszul a Breaking Bad és a Senki sztárja

Összeesett Bob Odenkirk a népszerű sorozat előzményszériája, a Better Call Saul utolsó, hatodik évada forgatásán az új-mexikói Albuquerque-ben.

A színészhez – akit láthattunk A Pentagon titkaiban, a Csekély esélyben, az új Kisasszonyokban, továbbá az Így jártam anyátokkal és a Fargo című sorozatokban is – a stáb többi tagja rögtön mentőt hívott, és azonnal kórházba szállították. Az incidens kedden történt, az 58 éves sztárt azóta is kezelik. Egyelőre nem tudni, mi okozta a rosszullétet.

Ahogy arról sem áll rendelkezésre információ, mennyiben érinti a forgatás menetét az eset. Odenkirk a Breaking Bad előzményéül és spinoffjául egyaránt szolgáló Better Call Saul főszereplője, így mindenképp szükséges a jelenléte. A produkciós munkálatok ráadásul a koronavírus miatt már eddig is csúsztak – ha a világjárvány nem jön közbe, a záró szezonnak idén lett volna a premierje; így viszont csak 2022-ben láthatjuk.

Bob Odenkirk a Senki című akciófilmben. Forrás: UIP-Duna Film


Még az is lehet egyébként, hogy a színész túlhajtotta magát, hiszen a széria forgatásával párhuzamosan memoárján is dolgozik, ami szintén 2022-ben érkezik. A forgatókönyvíróként is ismert sztár az önéletrajzi írásban a Saturday Night Live-os időszaktól kezdve egészen ikonikus szerepe, Saul megformálásáig (amiért már négy Emmy-jelölést is kiérdemelt) tekinti át a pályáját.

Bob Odenkirk először a Breaking Bad című kultsorozatban keltette életre a simlis ügyvéd, Saul Goodman alakját, aki a széria 2013-as lezárulta után a figura előzménytörténetét elmesélő Better Call Saulban tért vissza, 2015-ben. A Breaking Bad volt az, ami a Mad Men – Reklámőrültek és a The Walking Dead között a piac meghatározó szereplőjévé tette az AMC csatornát, amely pozíciót a Better Call Saul tovább erősített.


(via The Hollywood Reporter)