A gyermekek őrző-védője befektetéstől függetlenül kétmilliót kapott a Cápáktól

Az RTL Cápák között című műsorában Lakatos István és Balogh Levente befektetéstől függetlenül egy-egy millió forintot adott Sándor László cégének, ami gyermekek személyi védelmével foglalkozik.

A Cápák között harmadik adásában egy digitális matematikatanár, Rapidmatek Zola vállalkozásába szállt be Balogh Petya. Zola küldetése, hogy megreformálja a matematika-oktatást és matematikai trükkök átadásával szerez többmilliós megtekintéséket a közösségi oldalakon. De egy különleges és szokatlan gesztust is tettek a Cápák. 

 

Sándor László cége látható vagy láthatatlan személyi őrizetet ad a gyermekeknek és szüleiknek. Bár a vállalkozásba egyik Cápa szállt be, de Lakatos István és Balogh Levente olyat lépett, amire eddig nem volt példa az üzleti showműsor magyarországi történetében: befektetéstől függetlenül, mindketten egy-egy millió forinttal támogatták a vállalkozó középtávú terveit. A marcona kinézetű, csupaszív László el is elérzékenyült. “Jól esik. Meghatódtam” – kereste a szavakat a Cápák nagylelkűségére.

(via RTL)