A Jóbarátok után Jennifer Aniston újabb tévésorozatban lesz főszereplő

Ráadásul ismét együtt játszik Reese Witherspoonnal, aki szintén feltűnt az ikonikus széria néhány részében, Rachel kishúgaként.

Az Apple most hozta nyilvánosságra az Apple TV Plus nevű on demand szolgáltatásán idén ősszel debütáló The Morning Show című sorozat első teaserét. Az egy fiktív reggeli tévéműsor műsorvezetői és műsorkészítői gárdájáról szóló széria részben Michael Ellenberg executive producer (A hátrahagyottak) saját ötletén, részben pedig a CNN vezető riporterének, Brian Stelternek 2013-ban megjelent, Top of the Morning című memoárján alapul, ami elsősorban a két ikonikus amerikai reggeli tévéműsor, az NBC-s Today és az ABC-n futó Good Morning America vetélkedéséről számolt be.

Jennifer Aniston a The Morning Show forgatásán. Forrás: James Devaney / GC Images / Getty Images

 

A The Morning Show-ban Anistonon és Witherspoonon kívül olyan színészek szerepelnek még, mint Steve Carell, Billy Crudup vagy Mark Duplass, a mindössze egyperces kedvcsinálóban azonban egyiküket sem láthatjuk, a hangjukat viszont annál többet hallhatjuk. A teaserben ugyanis a kamera a címbeli műsor helyszínét, a stúdió folyosóit, a műsorvezetők öltözőit és magát a stúdiót járja be, miközben egymást átfedve halljuk beszélni Anistont, Carellt és Witherspoont.

A teaser Aniston hangjával indul:

„Jó reggelt! Néhány szomorú és nyugtalanító hírt hoztam önöknek”

– mondja a sztár. Ezután Carellt hallhatjuk, aki az általa megformált riporter hitvallásáról beszél. De mivel olyan mondatok is elhangzanak, mint hogy „soha többé ne kérdőjelezd meg a feddhetetlenségemet a saját házamban” (Aniston szájából), illetve hogy „szerintem meg akarják ismerni az embert a külső mögött” és hogy „nyerni akarok” (Witherspoon szájából), arra lehet következtetni, hogy a The Morning Show-ban-ban a műsorvezetők, riporterek magánéletét is megismerhetjük majd.

A szériában egyébként Aniston nemcsak színészként, hanem executive producerként is részt vesz (ahogy Witherspoon is, Hello Sunshine nevű produkciós cégén keresztül). A The Morning Show a téma érdekességén kívül pedig azért is akkora szám, mert a Jóbarátok Racheljeként híressé vált színésznőt a kultikus sitcom befejezte, azaz 2004 óta nem láthattuk tévésorozat főszerepében. Felbukkant ugyan az Égető szerelem, a Született szinglik, A stúdió és a Dirt – A hetilap egy-két epizódjában, de miután – a Jóbarátok szereplői közül jobbára egyedüliként – híres mozisztár lett belőle, nem vállalt főszerepet szériában. A The Morning Show-ból egyébként rögtön két évadot is berendelt az Apple, és mindkét évad tíz-tíz részből fog állni.


(via Variety)