A Lost sztárjai végre ismét találkozhatnak a MacGyver új évadában!

Jorge Garcia, azaz Hurley és Henry Ian Cusick, azaz Desmond is benne lesznek a CBS népszerű akciósorozatában.

Óriási hírünk van minden Lost-, MacGyver- és Hawaii Five-0-rajongónak! J. J. Abrams kultikus túlélősorozatának közönségkedvenc szereplői, Hurley és Desmond, azaz Jorge Garcia és Henry Ian Cusick együtt fognak szerepelni a MacGyver legújabb évadában! A két Lost-sztár vendégszereplését maga Henry Ian Cusick jelentette be a Twitterén:

A MacGyver széria Twitter-oldalának kezelője (aki alighanem egy lelkes CBS-dolgozó) rögtön átvette a posztot, kiegészítve azzal, hogy majd valami jó kis konspirációs teóriára számíthatunk a sorozatban is:

  • A MacGyver eredetileg 1985 és 1992 között futott nagy sikerrel a tévében Richard Dean Anderson főszereplésével. 2016-ban remake készült belőle, ami jelenleg a 4. évadánál tart – ebben szerepel most Henry Ian Cusick, mint egykori MI6-es hírszerző.
  • A Hawaii Five-0 2010-ben indult hódító útjára (persze már ez is egy régi sorozat remake-je volt), jelenleg a 10. évadánál tart. Jorge Garcia a 4. évadot ugyan kihagyta, de a többiben a nyomozásokban besegítő konteószakértőt alakít – ez a karakter fog most vendégszerepelni a MacGyverben.
  • A Lostot 2004 és 2010 között vetítette az ABC óriási sikerrel (kivéve talán az utolsó évad fináléját, ami jobban megosztja a rajongókat, mint a Trónok harca vége). A népszerűség első sorban a showrunnereknek, J.J. Abramsnek és Damon Lindelofnak volt köszönhető, akik tudatosan úgy építették fel az egyes epizódokat, hogy a sok-sok magyarázatra szoruló dologra ne a sorozat adjon választ, hanem a fórumozók, akik két rész között elképesztő konteókat szövögetnek a neten.

(via NME.com)