A Nash Bridgest is újraélesztik

A folytatást maga Don Johnson hozza tető alá, és természetesen „trükkös hekusként”, azaz a széria sztárjaként is visszatér a kisképernyőre.

Az eredeti krimisorozat, a Nash Bridges – Trükkös hekus 1996 és 2001 között, hat évadon át futott a CBS-en. Most a USA Networkön fog visszatérni, és a hírek szerint a fejlesztés korai fázisában van. Annyit viszont tudni, hogy az eredeti ötletgazda, Carlton Cuse nem vesz részt a munkálatokban (mivel vissza nem mondható kötelezettségei vannak az ABC csatornánál).

Helyette maga a trükkös hekus, Don Johson lesz az új ötletgazda, a Shark – Törvényszéki ragadozó író-producereként és az Édes, drága titkaink, a Született feleségek, illetve a Felejthetetlen producereként ismert Bill Chais oldalán. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint Johnson az egyedüli az új projektben a régi stábból.

A San Franciscó-i Rendőrség Különleges Nyomozóegysége berkeiben játszódó krimisorozat az egység vezetőjéről, Nash Bridgesről szólt, aki rendőri hivatásában nagyon sikeres volt, magánéletében azonban komoly kihívásokkal küzdött (két exfeleség, egy kamaszlány, egy Alzheimer-es apa). A szériában fontos szerep jutott Nash társának, Joe Dominguez felügyelőnek is (őt Cheech Marin alakította), akinek a munka helyett a legfőbb gondja az volt, hogyan lehetne minél könnyebben minél több pénzt szerezni.

A USA Networkön nem a felújított Nash Bridges lesz egyébként az egyetlen nagy dobás a közeljövőben, hiszen itt indul a Szép új világ című sci-fi klasszikus adaptációja, a Rosario Dawson főszereplésével készülő, szintén bűnügyi témájú Briarpatch és a Jason Bourne nevével fémjelzett szuperkémes univerzumban játszódó Treadstone is.


(via Variety)