A Stranger Things sheriffje elment az Antarktiszra, hogy táncoljon a pingvineknek

David Harbour a nagyon vicces produkcióval a Greenpeace nevében hívta fel a figyelmet az Antarktisz megóvásának fontosságára.

David Harbour, a Stranger Things Hooper sheriffje iszonyú jófej fickó, nem véletlenül az internet egyik kedvence. Még korábban, egyik rajongója Twitteren megkérdezte, hogy a posztját hány embernek kellene megosztania, hogy a színész elmenjen vele az iskolai évkönyv fotózására. Harbour kijelentette, hogy 25 ezer, és az internet népe lelkesen osztotta is a posztot, így a szerencsés rajongó az évkönyvben együtt pózol az eljövendő Hellboy-jal.

Persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rajongók rögtön vérszemet kaptak, és egyikük arra kérte Harbourt, hogy celebrálja az esküvőjét. A színész azt írta, hogy ha nem ütközik a Stranger Things 3. szezonjának forgatásával, simán, és 125 ezer megosztást kért - és nemsokára mehetett is a lagzira, hogy a ceremónia levezénylése után övé legyen az első szelet torta, amit már a tweetben lestipistoppolt magának.

Ezek után Harbour írt a Greenpeace-nek, hogy hány megosztást kérnének azért, hogy elmenjen egy olyan helyre, ahol császárpingvinekkel találkozhat, és elmondhassa nekik, milyen jónak találja a gyereknevelési módszereiket, és ha már ott van, talán ellejti a mémmé vált Hooper-féle táncot.

Ezt:

És 200 ezer megosztás után mehetett is az Antarktiszra. A következő két rövid videó dokumentálja, hogy valójában milyen hülyén érzi magát a körülötte császkáló pingvinek közt, akik egyébként rá sem bagóznak. Harbour megkérdezi tőlük, hogy látták-e a Stranger Things-t, de a jószágok annyira tapintatlanok, hogy válaszra sem méltatják.  Végül a színész, érezve a mellőzöttséget, odakullog a henyélő pingvinek közé, és szolidan előadja a Hooper-táncot. 

Mindezzel a Greenpeace petícióját promotálta, ami az Antarktisz megóvására hívja fel az emberek figyelmét.