A Szikla megint vígjátékban utazik

Dwayne Johnson egyúttal saját gyökereihez is visszanyúl abban a sorozatban, amit volt feleségével együtt készít egy újonnan induló streamelős oldal számára.

A Last Resort (Végső menedék) című széria egy polinéz család által vezetett hawaii-i üdülőhelyről szól. A családi vállalkozás, illetve a család élete azonban fenekestől felfordul, amikor egy milliárdos ajánlatot tesz arra a földre, amin az ingatlan áll.

Forrás: Samir Hussein / WireImage / Getty Images

 

A Quibi nevű, áprilisban induló, kizárólag mobilon elérhető videós szolgáltatás számára készülő sorozat fejlesztésében Dwayne Johnson és volt felesége (egyúttal legidősebb lányának anyja), Dany Garcia executive producerként vesz részt, közös cégén, a Seven Bucks Productionsön keresztül. Az executive producerek között rajtuk kívül ott találjuk a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém és a közelgő Last Christmas rendezőjeként ismert Paul Feiget is.

A Seven Bucks Productionsön keresztül egyébként a Szikla korábban olyan saját filmjeinek volt már a producere, mint a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, a Jumanji – Vár a dzsungel vagy a Rampage – Tombolás. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Last Resortban játszani is fog-e, de nem kizárt, hiszen ő maga is félig szamoai, és korábban is szívesen formált meg ilyen származású hősöket, vagy egyenesen miatta került be egy-egy alkotás cselekményébe a polinéz kultúra.

Dwayne Johnson karaktere a Vaianában. Forrás: Fórum Hungary.

 

Ő volt például a Vaiana című Disney animáció Maui nevű polinéz karakterének a szinkronhangja, de a Hobbs & Shaw-ba is bekerült egy olyan jelenet, amelyben a karaktere felkeresi szamoai szülőhelyét, ahol találkozik a testvéreivel (akiket mind polinéz származású színészek formáltak meg). Ahogy arról mi is beszámoltunk, Johnson nemrég tiltakozását fejezte ki a hawaii-i Maune Kea vulkánra, a helyiek szent helyére telepítendő hatalmas obszervatórium ellen, ezenkívül ő a főszereplője és az egyik producere a Robert Zemeckis rendezésében készülő The Kingnek, ami a hawaii-i szigeteket egyesítő Kamehameha király életéről szól, és most jelentették be a Warnernél.


(via Variety)