A szklerózis multiplexes Selma Blair táncolt, a stúdió zokogott

A színésznőt a betegsége sem akadályozta meg abban, hogy elinduljon a Dancing With the Stars új évadában.

Selma Blair, aki a Kegyetlen játékokkal lett ismert, és a Hellboy-filmekkel vált sztárrá, 2018 októberében jelentette be a közösségi oldalán, hogy autoimmun betegséggel, sclerosis multiplexszel diagnosztizálták.

A betegségéről azóta is őszintén beszél, Introducing, Selma Blair címmel pedig a családja körében forgatott videókból egy filmet is összeállított, amely mozikban is látható volt, majd a Discovery+ kínálatába is bekerült.

A színésznő, aki nyáron ünnepelte az 50. születésnapját, ma már bottal jár, és a bal lábát sem érzi, ennek ellenére szerepelni akart a Dancing With the Stars 31. évadában.

A múltban alábecsültem magam, de aztán bebizonyítottam, hogy tévedtem. Szóval ne becsüljetek alá"

- mondta Blair a produkció felvezetésében.

A színésznő és partnere, Sasha Farber bécsi keringőt táncoltak David Cook "Time of My Life" című dalára, és amikor végeztek, nemcsak a nézők, de a zsűritagok is a szemüket törölgették a meghatottságtól.

Carrie Ann Inaba szerint Blair "igazi művészként táncolt", és tudatosította mindenkiben, hogy képes megtenni és elérni bármit, amit csak akar.

A zsűritársak, Bruno Tonioli, Len Goodman és Derek Hough is dicsérték a produkciót.

"Az egyetlen kritikám, hogy nem volt hosszabb. Túl rövidnek éreztem" - mondta Hough, hozzátéve, hogy gyönyörű volt az előadás.

A közösségi médiában is özönlöttek az elismerések, a műsor egyik korábbi versenyzője, az ötszörös olimpiai érmes tornász, Nastia Liukin ezt írta ki az oldalára: „Egy egész nemzetet és generációt inspiráltok... olyan büszke vagyok mindkettőtökre @SashaFarber @SelmaBlair"

A páros végül a harmadik helyen végzett 28 ponttal.

via: Variety / CNN / LATimes