A sztárok ezekre a sorozatokra esküsznek

Vajon mi lehet a Trónok harca szerzőjének, Keira Knightley-nak vagy Tom Hanksnek a kedvenc sorozata? Összeállításunkból kiderül!

Habár sok szempontból mások, mint az átlagemberek, a sztárok abban azért egyáltalán nem különböznek tőlünk, hogy ugyanúgy képesek rajongani kollégáik munkáiért, azaz például a sorozatokért – és ebben az esetben ők is képesek ledarálni, azaz egy ültő helyükben végignézni bármit. Lássuk, ki mit szeret legjobban!

Sterling K. Brown – Foglalkozásuk: amerikai

Az Odaátban, az új Predatorban, a Rólunk szólban és a Fekete Párducban látott színész azért szokott rá a kémekről szóló sorozatra, mert azt hallotta, a főszerepet alakító Matthew Rhys esélyes a 2018-as Emmyn, és ha nyer (nyert!), méltóképpen akarta megünnepelni.

Forrás: Rodin Eckenroth / Getty Images

 

„Most nyomtam le 75 részt a Foglalkozásuk: amerikaiból. Ez a sori aztán nem semmi!

Micsoda összetett és csodálatos karakter: egy kedvetlen, lelkiismeret-furdalástól gyötört kém. És a feleségével való kapcsolata, hogy olyan humánus módon, annak ellenére szeretik egymást, ami a feladatuk lenne. Egyszerűen magával ragadott!” – lelkendezett Brown.


Keira Knightley: Megszállottak viadala

Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

Keira Knightley annyira beleszeretett a BBC America akcióthrillerébe, hogy szívesen szerepelne is benne. „Sandra Oh egyenesen elképesztő, de aki miatt igazán féltékeny vagyok, hogy nem én játszhatom, az a bérgyilkos figura (a Jodie Comer által alakított Villanelle – a szerk.). Olyan kiba*ottul jó ez a pszichopata figura, szívesen elmélyednék benne. És Jodie is kiba*ottul csodálatosan hozza” – vallotta be a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy az a kedvenc jelenete, amikor SPOILER! a karakter felbukkan egy bárban, és mint egy cápa, végigmegy rajta, és csak gyilkol.

„Ez a kép igazán beleégett a fejembe”

– árulta el Knightley.

Forrás: HBO

 

Cush Jumbo: Gyilkos sorok

Forrás: Desiree Navarro / Getty Images

 

A férjem védelmében és a Diane védelmében sztárjának a jelek szerint kissé régimódi az ízlése, hiszen egy igazi krimiklasszikus a nagy kedvence.

„Imádom ezt a műsort, minden részét láttam. Mégis hány unokahúga és unokaöccse van ennek a nőnek?

Állati! És mindegyiküket letartóztatják…” – mondta Jumbo. A széria főhőse, a krimiírónő Jessica Fletcher kiterjedt rokonságának köszönhetően, és persze más szerepekben az évek során olyan sztárok bukkantak fel egyébként a Gyilkos sorokban (még mielőtt sztárok lettek volna), mint Lynn Redgrave, George Clooney, Neil Patrick Harris, Bryan Cranston, Julianna Margulies, Joaquin Phoenix, Cynthia Nixon vagy Marcia Cross.


George R.R. Martin: Ozark

Forrás: Rich Polk / Getty Images for IMDb

 

Ha valamit az elképesztően sikeres Trónok harca eredetijének szerzője dicsér meg, akkor az aztán tényleg meg van dicsérve, szóval igazán büszke lehet a Jason Bateman és Laura Linney főszereplésével készült Netflix-es bűnügyi sorozat csapata. „Ez egy nagyszerű, kiváló széria! A karakterekben minden benne van, ami az emberi szívben konfliktust okozhat.

És ha egy sorozatnak jók a karakterei, engem már megvettek kilóra. Ki akarom deríteni ugyanis, hogy mi lesz velük”

– állította Martin.

Forrás: Netflix

 

Olivia Munn: The Real Housewives

A Mortdecai, az X-Men: Apokalipszis és a Hivatali karácsony sztárja egy reality show-ért van oda. A 2006 és 2018 között futott The Real Housewives of Orange County igazi klasszikusnak számít, olyannyira, hogy indulása óta nem kevesebb mint nyolc testvérsorozata indult. Munn-nak pedig afféle bűnös élvezetként bármi jöhet, ami a Housewives franchise-ban fut, de mostanában leginkább a Beverly Hills-i kiadástól nem tud elszakadni.

Forrás: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Images

 

„Nagyon kedvelem a műsort, de azt sosem értettem, amikor az emberek igazából is találkozni akarnak a szereplőkkel, és barátkoznának velük. Jó, egy páran tényleg jó fejnek tűnnek, például Erika Jayne vagy Yolanda Hadid. De a többiek egyáltalán nem abba a kategóriába tartoznak, akikkel közelebbi ismeretséget akarnál kötni.

Ez a széria ugyanis a borderline személyiségzavar gyűjtőhelyének tűnik”

– fogalmazott a színésznő.

Forrás: Bravo TV

 

Rita Wilson és Tom Hanks: Narcos

Forrás: Gregg DeGuire / Getty Image

 

A producer és színész házaspár a kolumbiai drogra van rákattanva – függőségük szerencsére nem komoly, hiszen a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar felemelkedéséről és bukásáról mesélő szériát imádják mindketten. Annyira, hogy az első három évadot zsinórban letolták.

„Nagyszerű alakítások, nagyon jól megírt sztori, remek fordulatok. Imádom”

– mondta Rita Wilson, akinek van szeme a jóhoz, hiszen olyan filmeknek volt a producere, mint a Bazi nagy görög lagzi vagy a Mamma Mia! első és második része.


Chris Sullivan: A szolgálólány meséje

Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images

 

Habár több kategóriában is vetélytársak voltak a tavalyi Emmy-gálán, a Rólunk szól sztárja odáig van a Margaret Atwood regénye alapján készült disztópikus sorozatért.

„Hiába olyan nyomasztó, egyben kell megnézned, ahogy a sebtapaszt is jobb egyszerre lerántani”

– véli Sullivan. „Úgy gondolom, ez egy nagyon modern történet a női jogokról és a nők társadalomban betöltött szerepéről. Nagyon aktuálisnak tartom, Elisabeth Moss pedig minden bizonnyal napjaink egyik legnagyobb színésznője” – tette hozzá.

Forrás: HBO


(via Entertainment Weekly)