A Trónok harca-fanok biztosak benne: Jaime Lannister átáll a jók oldalára!

Megdönthetetlen bizonyítékuk is van: az HBO új jelenetfotóin a Starkok páncélját hordja. ÉS TÉNYLEG!!!

Vigyázat, spoilerveszély!!!

Alig néhány nap telt el azóta, hogy az HBO közreadott egy szekérderéknyi friss jelenetfotót a Trónok harca utolsó, 8. évadának szereplőiről, a rajongók máris egy egész konteót kanyarítottak belőle, egy olyan fejleménnyel a középpontban, ami akár döntően befolyásolhatja a Vastrónért folyó háborúskodás végkifejletét! A fanok szerint Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) meg fogja tagadni nővérét, Cersei Lannistert (aki ugye egyúttal a szeretője és a gyermekeik anyja is), és átáll Havas Jon és Daenerys csapatába! És hogy mi erre a valóban nem is annyira ördögtől való dramaturgiai fordulatra a megfellebbezhetetlen bizonyíték?

Az HBO új fotója! Ezen ugyanis Jaime pont olyan csúnyácska, seszínű, szegecselt vasvértet hord, mint amilyet annak idején Észak Királya, Robb Stark viselt, amikor a Lannisterek ellen vezette a seregét!

És valóban, a páncélcsere igencsak látványos! Hiszen Jamie a korábbi évadokban egy fekete-arany-vörös vértezetben feszített a harcmezőn, aminek ugyanolyan oroszlánfejes vállvasai voltak, mint amilyenek az apja, Tywin Lannister páncélját díszítették anno. Ilyenben viszont nemigen parádézhat Északon, mert még esetleg megöli egy bosszúszomjas katona...

A 8. évad még 2017-ben kiszivárgott, állítólagos teljes sztorija szerint Jaime már a 2. részben átáll Havas Jonékhoz, a korábbi évadokban egymással marakodó Tully-ház egyesített seregével. Meglátjuk, de sajnos nem mostanában: a Trónok harca utolsó évada itthon is és Amerikában is április 15-én startol el. Tűkön ülve várjuk!  (via Hindustantimes.com)