A Trónok harca írói a Netflixnél folytatják

Mert ők ajánlották nekik a legtöbbet.

Úgy látszik, a Trónok harca fokozatosan gyengülő minősége és a gyalázatos záróévad nem kezdte ki a két showrunner, David Benioff és DB Weiss karrierjét, sőt, elképzelhető, hogy még jót is tett nekik, hiszen a rajongók olyan kitartóan szidták az utolsó epizódokat, hogy hetekig gyakorlatilag másról sem szólt az internet. A streamszolgáltatók mindent megtettek, hogy megszerezzék őket maguknak, és elképesztő licitháborúba kezdtek.

Forrás: Mike Coppola / FilmMagic / Getty Images

 

Végül az Amazonnal és a Disney-vel szemben a Netflix kaparintotta meg Benioffékat, egy zsíros, 200 millió dolláros szerződéssel. Ezzel olyan nevek mellett erősítik a streamszolgáltató istállóját, mint A Grace klinikát, a Botrányt, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? és a Doktor Addisont megalkotó Shonda Rhimes, vagy a Kés/Alatt, a Glee és az Amerikai Horror Story atyja, Ryan Murphy.

Az ilyenkor megszokott udvarias és lelkendező nyilatkozatoknak megfelelően mindkét fél megköszönte a lehetőséget, és megdicsérték egymás erényeit. Ezzel az elköteleződéssel azonban Benioff és Weiss valószínűleg nem csinálja meg a Star Wars filmjét/sorozatát, bár amennyi rossz véleményt kapott a Disney az elmúlt években, talán nem is bánják annyira.

(Forrás: Independent)